Bir Derdim Var Dizisinde Birce Akalay ile Oynayacak İsim Belli Oldu! Oyuncu Kadrosunda Kimler Bulunuyor?

Bir Derdim Var Dizisinde Birce Akalay ile Oynayacak İsim Belli Oldu! Oyuncu Kadrosunda Kimler Bulunuyor?
Kanal D için çekilecek Bir Derdim Var dizisine yeni bir oyuncu daha katılıyor. Birce Akalay'ın başrolde yer aldığı yapımda kendisine eşlik edecek isim bulundu. İşte dizinin güncel oyuncu kadrosu ve karakterler...

Kerem Çatay ve Lale Eren'in ortaklaşa kurduğu Tay Yapım şirketi, Kanal D için yeni bir dizi projesi üzerinde çalışıyor. "Bir Derdim Var" adlı bu dizi, İtalyan eserinden uyarlanmış bir psikodrama olacak. Başarılı sinemacı Burak Müjdeci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu dizi için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor.

Dizide Oyuncu Hazırlıkları Tamamlandı

Dizinin ilk okuma provası yeni tamamlandı ve ayın sonunda kamera karşısına geçilmesi planlanıyor. Dizi, her hafta farklı bir vaka ile izleyicinin karşısına çıkacak ve gençlerin yaşadığı sorunlara odaklanacak.

Bir Derdim Var'a Yeni Oyuncu!

Dizinin yıldız kadrosunda, Birce Akalay, Mert Fırat, Engin Hepileri, Başak Gümülcinelioğlu, Ata Artman ve Ataberk Mutlu gibi önemli isimler yer alıyor. Son olarak, deneyimli aktris Neslihan Arslan da "Damla" adlı bir doktor karakteriyle kadroya dahil oldu.

Kasım Ayında İlk Bölümü Yayınlanacak

"Bir Derdim Var", izleyiciye genç kuşağın sorunlarını ve çözüm yollarını gösterecek bir formatla, Kasım ayının ikinci haftasında Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.