Kaan Efe Şençubukçu Kimdir? Gönül Dağı Ali Karakterinin Hikayesi!

Kaan Efe Şençubukçu Kimdir? Gönül Dağı Ali Karakterinin Hikayesi!
Gönül Dağı dizisinde oynayan Kaan Efe Şençubukçu kimdir? Oyuncunun hayatı ve dizideki Ali karakteri hakkında merak edilenleri aktarıyoruz. TRT 1 dizisindeki son gelişmeleri paylaştık.

Gönül Dağı dizisi, 9 Eylül 2023 Cumartesi akşamı dördüncü sezonuna merhaba dedi. Yeni sezonda dikkat çeken en önemli değişiklik, dizideki zaman atlaması ve bu atlamayla birlikte gelen yeni çocuk karakterler oldu. Taner ve Dilek çiftinin oğlu Ali, Asuman ve Ramazan'ın oğlu Mete, ve Veysel ve Cemile'nin oğlu Yusuf artık büyümüş ve okula gitmeye başlamış çocuklar olarak diziye dahil oldular.

Gönül Dağı Ali'nin Hikayesi

Ali, Taner ve Dilek'in çocuğu olarak diziye yeni katılan karakterlerden biri. Ne yazık ki, annesi Dilek doğum sırasında hayatını kaybetti, bu nedenle Ali babası ve babaannesiyle birlikte büyüdü. Ali, zeki bir çocuk ve öğrenmeye olan ilgisi sayesinde okuma-yazmayı kendi başına öğrendi. Aynı zamanda, mucit olmayı planlıyor, babasını örnek alıyor. Ali'nin hayatta en çok istediği şey, babası Taner'in öğretmeni Selma ile evlenmesi; çünkü Selma'yı potansiyel bir anne olarak görüyor.

Kaan Efe Şençubukçu Kim?

Ali karakterine hayat veren Kaan Efe Şençubukçu, Dilay AYDIN ajansının genç yeteneği. Gönül Dağı dizisi, Kaan Efe'nin ilk oyunculuk deneyimi ve bu sayede geleceğin parlak çocuk oyuncularından biri olması bekleniyor. Kaan Efe Şençubukçu'nun Instagram hesabı @kaan_efe_sencubukcu olarak biliniyor.

Kaan Efe Şençubukçu'nun Yaşı

Kaan Efe Şençubukçu'nun yaşı hakkında kesin bilgiler olmasa da, tahminen 8 yaşında olduğu düşünülüyor. İlkokul ikinci sınıfa giden bu genç oyuncu, ajansa kaydolduktan kısa bir süre sonra Gönül Dağı dizisi için yapılan seçmelerde başarılı bir performans sergileyerek role layık görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.