Mert Ramazan Demir Kimdir? Yalı Çapkını Feriit Fiziksel Özellikleri, Boyu, Kilosu, Burcu

Mert Ramazan Demir Kimdir? Yalı Çapkını Feriit Fiziksel Özellikleri, Boyu, Kilosu, Burcu
Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir hayatı, boyu, burcu, kilosu ve daha önce yer aldığı diziler haberimizde. Star TV dizisi Ferit karakteri hakkında merak ettiğiniz bilgileri paylaştık.

Mert Ramazan Demir Kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio'da tamamladı. İlk sinema deneyimini, Sonia Nassery Cole'un yönettiği "I Am You" filmiyle yaşadı ve bu projede Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır gibi isimlerle birlikte rol aldı. 2020 yılında Can Evrenol'un yönetmenliğini üstlendiği "Çıplak" adlı mini dizide ana karakteri canlandırdı. FOX kanalında gösterilen "Öğretmen" dizisiyle daha geniş kitlelere ulaştı. Ayrıca Netflix'te gösterilen "Ufo" filminde de performans sergiledi. Şu an ise "Yalı Çapkını" dizisinde Ferit karakterini canlandırıyor.

Mert Ramazan Demir (Ferit) Fiziksel Özellikleri

Fiziksel özelliklerine gelecek olursak, Mert Ramazan Demir'in boyu 178 cm ve kilosu 73 kg. Astrolojik olarak Yay burcu ile uyumlu.

Yalı Çapkını Dizisi Konusu

"Yalı Çapkını" dizisinde anlatılan hikaye, Gaziantep'ten gelen Korhan Ailesi'nin reisi Halis Ağa'nın torunu Ferit'in evlilik sürecini merkezine alıyor. Ferit, ailesi ve özellikle dedesi Halis Ağa'yı sorumsuz davranışlarıyla hayal kırıklığına uğratır. Bu nedenle ailesi, Ferit'in Gaziantep'te kendilerinin uygun gördüğü bir kızla evlenmesi gerektiğine karar verir. Evlilik fikrine ilk başta pek sıcak bakmayan Ferit, dedesinin isteğini yerine getirmek zorunda kalır. Ev için uygun bir gelin adayı bulma görevi ailenin en büyük gelini İfakat'a verilir. Ailece seçilen Suna adlı genç kız, Korhan Ailesi için uygun bir gelin adayı olarak değerlendirilir. Ancak isteme töreninde yaşanan olaylar, Suna ve kardeşi Seyran'ı oldukça etkiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.