Star TV Dizisinin Adı Değişti! Uraz Kaygılaroğlu Bile Anlam Veremedi!

Star TV Dizisinin Adı Değişti! Uraz Kaygılaroğlu Bile Anlam Veremedi!
Star TV'de yayın hayatına başlayacak olan Saklambaç dizisinin ismi değişti. Başrolde oynayan Uraz Kaygılaroğlu da bu haberi sonradan öğrendi.

OGM Pictures'ın bu sezon çekeceği yeni dizi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ancak diziye verilen isim değişikliğiyle gündeme geldi. Nadim Güç'ün yönettiği ve Armağan Gülşah'in senaryosunu yazdığı dizi, artık "Sakla Beni" adını taşıyacak.

Dizinin hikayesi, iki aile ve onların çocuklarının yaşadığı olaylar üzerinden ilgi çekici bir şekilde işleniyor. Başrollerde Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Ayrıca Tamer Levent, Şenay Gürler, Sera Tokdemir, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Ceyda Düvenci, Gökşen Ateş, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz ve Emine Umar gibi deneyimli isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.

asude-kalebek-269593158-65460605.jpg

Dizinin ilk teaser'ının yakında yayınlanacak olması, izleyicileri heyecanlandırmış durumda. "Sakla Beni," farklı bir hikaye anlatımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. OGM Pictures'ın özgün ve kaliteli projelerine bir yenisi daha eklenmiş gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.