Yalı Çapkını Gülçin Santırcıoğlu Hayatı! İfakat Karakterini Kim Canlandırıyor? Oyuncu Kaç Yaşında Evli mi Sevgilisi Var mı?

Yalı Çapkını Gülçin Santırcıoğlu Hayatı! İfakat Karakterini Kim Canlandırıyor? Oyuncu Kaç Yaşında Evli mi Sevgilisi Var mı?
Star TV Yalı Çapkını dizisi ile adından söz ettiren Gülçin Santırcıoğlu, İfakat karakteri ile karşımıza çıkıyor. Güzel oyuncu evli mi? Oyuncunun sevgilisi var mı? Santırcıoğlu'nun hayatı, aldığı eğitimler, oynadığı diziler ve özel hayatına dair notlar...

Gülçin Santırcıoğlu, günümüz Türk televizyon ve sinemasının önemli isimlerinden biridir. 25 Temmuz 1977 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiş olan Santırcıoğlu, Dokuz Eylül Üniversitesi Konservatuvarı'nda Sahne Sanatları Opera Şan Bölümü'nde eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuğa olan ilgisi çok küçük yaşlardan itibaren başlamış ve bu tutkusu onu çeşitli yollarla sanatın içinde tutmuştur; şan hocalığı ve solistlik yaparak da yeteneklerini farklı alanlarda sergilemiştir.

Santırcıoğlu Dizi Film Geçmişi

Santırcıoğlu'nun ilk önemli sinema deneyimi 2005 yılında "Türev" adlı filmle olmuş, ve bu film Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde en iyi film ödülünü kazanmıştır. Santırcıoğlu bu filmdeki performansı ile ÇASOD'dan "Umut Vadeden Kadın Oyuncu" ödülüne layık görülmüştür. Ancak asıl ününü, Hatice karakteriyle canlandırdığı Elveda Rumeli dizisi sayesinde kazanmıştır.

Sanatçı, ulusal ve uluslararası birçok projede yer almış, çeşitli ödüller ve takdirler kazanmıştır. Özellikle "Yumurta" filmindeki performansı ve film festivallerinde jüri üyeliği yapması gibi deneyimler, kariyerini zenginleştirmiştir. 2012 yılında Badem grubunun "Ala Gözlerini Sevdiğim Dilber" adlı şarkısını seslendirmiş, böylece müzik alanında da yeteneğini göstermiştir. Son dönemlerde "Kara Ekmek" ve "Oyunbozan" gibi televizyon dizilerinde de rol alarak kariyerini sürdürmektedir.

Gülçin Santırcıoğlu Hangi Dizide Oynuyor?

Şu an "Yalı Çapkını" dizisinde İfakat karakteri olarak izleyici karşısına çıkmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.