Emekliler Resmen Bayram Edecek! Emekli İkramiyesi 3 bin TL Olarak Belirlendi! Ne zaman Yatırılacak?

Emekliler Resmen Bayram Edecek! Emekli İkramiyesi 3 bin TL Olarak Belirlendi! Ne zaman Yatırılacak?
TBMM Genel Kurulu'nda alınan kararla birlikte emekli ikramiyeleri Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde 3 bin liraya çıkarıldı. İkramiyelerin ödeme tarihleri ve detaylarını sizler için derledik.

Emekli ikramiyelerine dair alınan karar TBMM Genel Kurulu'nda sona erdi. Artık milyonlarca emekli, Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı öncesinde 3 bin lira ikramiye alacak. İşte detaylar...

İkramiyeye Yüzde 50 Zam Geldi

TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 8. Yargı Paketi kapsamında emekli bayram ikramiyelerine yüzde 50 zam yapıldı ve miktarı 3 bin liraya çıkarıldı. Bu kararla birlikte milyonlarca emekliye sevindirici haber verilmiş oldu.

Ödeme Tarihleri Açıklandı

Emekli vatandaşların merakla beklediği ikramiyelerin ödeme tarihleri de belli oldu. İşte detaylar:

  • Ramazan Bayramı İkramiye Tarihi: Yeni yılda 10 Nisan'da başlayacak olan Ramazan Bayramı öncesi, emekli vatandaşlara ikramiyelerin 1-9 Nisan arasında yatırılması bekleniyor.

  • Kurban Bayramı İkramiye Tarihi: 16 Haziran'da başlayacak olan Kurban Bayramı öncesinde ise ikramiyelerin 10-15 Haziran arasında hesaplara yatırılması planlanıyor.

Milyonlarca emekli için bayram öncesi sevindirici bir gelişme olan bu karar, emeklilerin yüzünü güldürmeye yetecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.