ING Bank'tan Büyük Kampanya Başlattı! Bu Fırsat Kaçmaz: Akaryakıt Fiyatlarına Dev İndirim!

ING Bank'tan Büyük Kampanya Başlattı! Bu Fırsat Kaçmaz: Akaryakıt Fiyatlarına Dev İndirim!
ING Bank'tan büyük müjde, akaryakıt fiyatlarına dev indirim yapılacağı açıklandı. Fiyatları görenler resmen şaşkına döndü, detaylar haberimizde!

Akaryakıt fiyatlarındaki artış, Brent petrol fiyatlarındaki yükselişle birlikte benzin ve motorin fiyatlarını rekor seviyelere taşıdı. Bu durum, milyonlarca sürücüyü zor durumda bırakırken, araç sahipleri için sevindirici bir haber ING Bank'tan geldi. Banka, benzin ve otogaz alışverişlerinde büyük indirimler sunan bir kampanya duyurdu. Bu indirimler, akaryakıt alışverişlerinde sürücülerin yüzünü güldürecek nitelikte.

Kampanya Detayları
ING Bank, 16 Şubat - 31 Mart 2024 tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya başlattı. Bonus kart sahibi müşteriler, Opet istasyonlarında farklı günlerde ve tek seferde yapacakları 4 defa 700 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alışverişinde toplamda 180 TL indirim kazanma fırsatı bulacaklar. Kampanyaya katılmak için tek yapılması gereken "OPET" yazıp 2205'e SMS göndermek.

İndirim ve Son Tarihler
Kazanılan 180 TL'lik indirim, 5 Nisan 2024 tarihinde kartlara yansıtılacak. Bu kampanya ile her müşteri en fazla 180 TL indirim kazanabilecek. Kampanyadan yararlanmak için yapılan işlemlerin Garanti BBVA POS'ları üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Mart 2024.

Güncel Akaryakıt Fiyatları
17 Mart 2024 itibarıyla İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin 41.97 TL, motorin 41.79 TL ve LPG 21.60 TL olarak belirlenmiş durumda. İstanbul Avrupa Yakası'nda ise benzin 42.06 TL, motorin 41.86 TL ve LPG 21.68 TL. Ankara'da benzin litre fiyatı 42.79 TL, motorin 42.65 TL, LPG ise 21.85 TL. İzmir'de benzin 42.99 TL, motorin 42.85 TL ve LPG 21.90 TL olarak saptanmış.

Bu kampanya, yüksek akaryakıt fiyatlarından bunalan sürücüler için bir nefes olacak. ING Bank'ın bu adımı, akaryakıt alışverişlerinde önemli bir maliyet avantajı sunuyor. Araç sahipleri, bu fırsatla akaryakıt giderlerinde ciddi bir tasarruf yapabilirler. Kampanya detaylarını ve son tarihleri not almak, bu avantajdan yararlanmak için önemli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.