TC Kimliğiyle Müracaat Edene PTT'den 65 Bin TL Kredi!

TC Kimliğiyle Müracaat Edene PTT'den 65 Bin TL Kredi!
TC kimlikle PTT'ye gelenlere özel verilen ihtiyaç kredisi dikkat çekiyor. 65 bin TL'lik krediye olan ilgi şimdiden arttı. İşte düşük faizli kredi paketleri ve başvuru şartlarına dair merak edilenler...

Acil finansal yardıma ihtiyacı olan kişiler, bankaların düşük faizli ihtiyaç kredilerini dikkatle izlemekte. Ancak, seçimlerin yaklaşmasıyla bankaların kredi verme politikaları daha da sıkılaştı. Bu durum, yüksek kredi puanına sahip olanlar dahil birçok kişiyi olumsuz etkiliyor. İnternet aracılığıyla kredi başvuruları yapanlar da genellikle özel bankalardan red yanıtı alıyorlar. Seçim öncesinde yaşanan bu belirsizlik, özel bankaların daha temkinli hareket etmelerine ve kredi verme konusunda daha çekingen olmalarına yol açıyor.

DÜŞÜK FAİZLE 70 BİN TL KREDİ

Bu zor dönemde umut verici bir haber ise PTT'den geldi. PTT, müşterilerine uygun şartlarla finansal destek sağlama sözü veriyor. Özellikle emekli müşterilere yönelik olarak PTT, düşük faiz oranları ve cazip ödeme planları sunuyor. PTT'nin yaptığı duyuruda, emekli maaşını PTT üzerinden alan kişilere 70 bin TL'ye kadar, yüzde 2,69 ile yüzde 4,49 arasında değişen faiz oranlarıyla kredi verileceği belirtiliyor.

Bu kampanyada, kredi tahsis ücreti de oldukça makul. PTT'nin internet sitesinde yer alan bilgilere göre, kredi tahsis ücreti, çekilen kredi miktarının binde beşi olarak hesaplanıyor. 80 yaşına kadar olan ve emekli maaşını PTT üzerinden alan kişiler, bu kredi kampanyasından yararlanabilecekler. PTT'nin Aktif Banka ile iş birliği yaparak sunduğu bu kredi kampanyası, 50 bin TL'ye kadar kredi verme seçeneği ve 36 aylık vade ile oldukça cazip. Aylık taksitler ise 2.415 TL olarak hesaplanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.