Ziraat Bankası'ndan Büyük Müjde! 5000 TL Ödeme Yapılacak!

Ziraat Bankası'ndan Büyük Müjde! 5000 TL Ödeme Yapılacak!
Ziraat Bankası'nın Touristica alışveriş kampanyası ile müşterilere sunulan özel fırsatları ve kazançları keşfedin. Bankkart'ınızı kullanarak alışveriş yapın ve 7.500 TL'ye kadar Bankkart Lira hediyesi kazanma şansını yakalayın!

Ziraat Bankası, Touristica'da yapılacak alışverişler için özel bir kampanya başlattı. İşte kampanya detayları ve başvuru şartları:

Kampanya Detayları:

Ziraat Bankası, müşterilerine Touristica'da yapacakları alışverişlerde özel bir fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, Bankkart'ınızı kullanarak yapacağınız alışverişlerde 7.500 TL'ye kadar Bankkart Lira hediye ediliyor. Alışveriş tutarınıza göre 2.500 TL, 5.000 TL ve 7.500 TL olarak artan hediye tutarları sunulmaktadır.

Başvuru Şartları:

Kampanyadan yararlanmak için tek yapmanız gereken, Bankkart'ınızın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile Touristica'da alışveriş yapmaktır. Kampanyaya katılmak için asıl kart sahibinin başvuru yapması gerekmektedir. Ayrıca, her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez ve en fazla 7.500 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Son Başvuru Tarihi ve Ödeme Seçenekleri:

Kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, 29 Şubat 2024 tarihine kadar başvuru yapabilirler. Ayrıca, müşterilere özel ödeme seçenekleri sunulmaktadır. Peşin fiyatına 9 taksit ve 2 ay erteleme avantajından faydalanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.