Steam'in Yeni Gözdesi: Fiyatı 484 TL Ama 1,5 Milyon Kişi Oyunu Satın Aldı!

Steam'in Yeni Gözdesi: Fiyatı 484 TL Ama 1,5 Milyon Kişi Oyunu Satın Aldı!
Oyun satışlarında daha önce böylesi görülmemişti. Bir günde 1 milyonu şimdi ise 1,5 milyonu gerisinde bırakan oyun, 15 dolar fiyat etiketiyle satılıyordu. Şimdi ise güncel olarak 19,99 dolardan alınabiliyor.

Orta Çağ temalarını benimseyen yeni şehir kurma oyunu Manor Lords, Steam'de fırtınalar estirmeye devam ediyor. Geliştirici Greg Styczeń tarafından yaratılan bu oyun, erken erişim sürecine 26 Nisan'da başladı ve kısa sürede büyük bir başarı elde etti. Manor Lords, ilk gününde 1 milyon satış rakamını aşarak oyun dünyasında dikkatleri üzerine çekti.

Steam ve Epic Games Store'da Zirvede

Manor Lords, Orta Çağ'da geçen benzersiz strateji ve şehir kurma öğeleriyle oyuncuları adeta geçmişe götürüyor. Yayıncı Hooded Horse'a göre, oyun sadece Steam'de değil, aynı zamanda Epic Games Store ve GOG gibi diğer platformlarda da lider konumda. Özellikle Steam'de, yayınlandıktan kısa bir süre sonra satış listelerinin zirvesine oturdu ve 170 binin üzerinde eş zamanlı oyuncuya ulaşarak en çok dikkat çeken oyunlardan biri haline geldi.

Fiyatlandırma ve İndirimler

Manor Lords, Steam'de 19,99 dolarlık bir başlangıç fiyatına sahipken, oyunun lansmanına özel olarak sunulan %25 indirimle ilk birkaç hafta için 14,99 dolara satışa sunuldu. Bu indirim, oyuna olan ilgiyi daha da artırarak geniş bir oyuncu kitlesinin erişimine olanak sağladı.

Gelecek Planları ve Konsol Sürümü

Geliştirici Greg Styczeń, Manor Lords'un başarısının ardından konsol sürümleri üzerinde de çalışmaların devam ettiğini belirtti. Hooded Horse, mümkün olan en kısa sürede bir Xbox sürümünü piyasaya sürmeyi planlıyor, bu da oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.