Galatasaray Marco Veratti İçin Devrede! Marco Veratti Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?

Galatasaray Marco Veratti İçin Devrede! Marco Veratti Türkiye'ye Ne Zaman Gelecek?
Galatasaray Marco Veratti'yi transfer etmek için çalışmalara başladı. PSG'nin başarılı futbolcusu sarı kırmızılı ekibin kadrosuna katılacak mı? Orta saha arayışı devam ederken işte futbolcuyla ilgili son durum...

Suudi Arabistan'ın futbol kulübü Al-Ahli, PSG'nin yıldız orta saha oyuncusu Marco Verratti ile yürüttüğü transfer görüşmelerini şimdilik askıya aldı. Fransız basınından L'equip'in haberine göre, her ne kadar Al-Ahli ve Verratti temel bir anlaşmaya varmış olsalar da, Verratti'nin menajeri daha iyi bir teklif arayışında. Bu beklenmedik durum, Al-Ahli yönetimini rahatsız etti ve kulüp, diğer potansiyel transfer adaylarına odaklanmaya karar verdi.

Al-Ahli'nin şu anda Atletico Madrid'den Rodrigo De Paul, Inter Milan'dan Hakan Çalhanoğlu ve ismi henüz açıklanmamış bir başka orta saha oyuncu ile görüşmeleri sürdüğü bildiriliyor. Ancak Verratti'nin geleceği şu anda belirsizliğini koruyor.

Marco Veratti Kimdir?

GALATASARAY MARCO VERATTI'YI İSTİYOR!

Bu belirsizlik ortamında, Türk futbolunun devi Galatasaray'ın devreye girdiği ve Verratti için bir teklif sunduğu konuşuluyor. Galatasaray yönetimi, İtalyan futbolcunun yüksek maliyetinin farkında, fakat yine de olasılıkları değerlendirmek adına PSG ile iletişime geçmiş.

Verratti'nin nihai kaderi ne olacak, henüz kesin değil. Ancak Suudi Arabistan ve Türkiye gibi farklı ülkelerden ilgi görmesi, yıldız oyuncunun piyasa değinin hâlâ yüksek olduğunu gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.