Assassin's Creed VR Macerası Son Buluyor mu? İşte Detaylar ve Sayısal Veriler

Assassin's Creed VR Macerası Son Buluyor mu? İşte Detaylar ve Sayısal Veriler
Ubisoft'un büyük yatırımlarla tasarlanan Assassin's Creed VR oyunu Nexus, beklenen ilgiyi göremedi mi? Assassin's Creed hayranlarının tepkisi ne? İşte satış verileri ve Ubisoft'un kararıyla ilgili detaylar yazımızda!

Büyük yatırımlarla tasarlanan sanal gerçeklik tabanlı Assassin's Creed VR oyunu, beklenen ilgiyi görmedi. İşte detaylar...

Sevilen aksiyon-macera oyunu Assassin’s Creed, sanal gerçeklik (VR) tabanlı versiyonu Nexus ile karşımıza çıkmıştı. Ancak oyun maalesef beklentilerin altında kaldı ve istenen heyecanı yaratmadı. Oyunun yapımcısı Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot konuyla ilgili yaptığı açıklamada sanal gerçekliğe yaptıkları yatırımı bir süreliğine azaltacaklarını, çünkü bu alanda gidilmesi gereken daha çok yol olduğunu söyledi.

Assassin’s Creed VR Dikiş Tuturamadı

Elbette insanların yıllardır sahip oldukları alışkanlıkları değiştirebilmek oldukça zor. Bu nedenle birçok Assassin’s Creed fanı da VR fikrine henüz pek sıcak bakmıyor. Ancak yapımın satışlarının düşünüldüğü kadar da kötü olmadığı söylenebilir.

250 bin adete yakın satış yapan Assassin’s Creed Nexus, Steam üzerinden satılan diğer sanal gerçeklik oyunlarının çok önündeydi. VR kullanıcı kitlesinin oldukça küçük olduğunu da hesaba katarsak, bu istatistiklerin pek de fena olmadığını öne sürebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.