Ekransız Laptop Spacetop! İşte Fiyatı ve Özellikleri

Ekransız Laptop Spacetop! İşte Fiyatı ve Özellikleri
Teknoloji çok büyük yeniliklerle geliyor. Bu yeniliklerden biri dijital çağda çok ilgi çekecek nitelikte: İlk ekransız laptopu Spacetop! İşte çok ilgi çeken fiyatı ve özellikleri...

Laptoplar, özellikle çalışma hayatımızda vazgeçilmez hale geldi. Ancak, bu sefer ekransız laptopla çok yeni bir boyuta taşıyor. Sanal gerçeklik teknolojisi ile ilgi çeken laptop Sightful şirketi tarafından geliştirildi ve Spacetop G1 adıyla piyasaya sürüldü.

Sanal Gerçeklik...

Sightful, sanal gerçeklik gözlüğü ile birleşen ekransız laptopu Spacetop G1’i tanıttı. Bu yenilikçi ürün, klasik bir gözlük ağırlığında olup, kullanıcıların rahat bir şekilde kullanmalarını sağlıyor. Sanal gerçeklik gözlüğü, özel reçeteli lens desteği ile birlikte geliyor ve kullanıcıların rahat bir deneyim yaşamasını hedefliyor.

Teknik Özellikler

Spacetop G1, teknik özellikleri ile ilgi çekiyor. İşte ekransız laptopun bazı özellikleri:

  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon QCS8550
  • RAM: 16 GB
  • Depolama Alanı: 128 GB
  • Ekran: 90Hz yenileme hızı, 50 derece görüş alanı, 42 PDP çift 1920*1080 OLED ekran
  • Diğer Özellikler: Özel reçeteli lens desteği

Uzamsal Bilgi İşlem Çağı için Laptop

Sightful, Spacetop G1’i “Uzamsal bilgi işlem çağı için laptop” olarak çıktı. Bu ifade, ürünün geleceğin bilgi işlem ihtiyaçlarına uygun olarak kullanıcıların sanal gerçeklik etkili bir şekilde çalışabilmelerini hedeflediğini gösteriyor.

Fiyat Bilgileri

Ekransız laptop, birçok özelliği ile piyasada büyük bir ilgi uyandırdı. Bu yenilikçi ürünün fiyatı da merak konusu oldu. Aktarılan bilgilere göre, Spacetop G1’in fiyatı 1.900 dolar civarında olabileceği açıklandı. Yeni bilgiler gelecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.