Epic Games İki Oyunu Daha Bedava Yaptı! Epic Games Store Ücretsiz Oyun Nasıl Alınır?

Epic Games İki Oyunu Daha Bedava Yaptı! Epic Games Store Ücretsiz Oyun Nasıl Alınır?
Epic Games duyurusunda, 5 Ekim'e kadar kendi kütüphanenize ekleyeceğiniz bu oyunlar kalıcı olarak sizin olacak. Bedava oyun sahibi olmak için ne yapmanız gerekiyor bunu açıkladık.

Epic Games, her hafta düzenlediği ücretsiz oyun etkinliğini sürdürüyor. Yakın zamanda daha çok indie oyunlara odaklanan dijital mağaza platformu, 28 Eylül - 5 Ekim tarihleri arasında kullanıcılara iki oyun sunacak. Peki, bu oyunlar Epic Games Store üzerinden nasıl temin edilebilir?

Epic Games Store'dan Ücretsiz Oyunlar: Model Builder ve Soulstice

Epic Games Store, geçen hafta kullanıcılara Out of Line ve The Forest Quartet gibi bulmaca oyunlarını ücretsiz olarak sunmuştu. 28 Eylül – 5 Ekim haftasının ücretsiz oyunları ise Model Builder ve Soulstice olarak belirlendi ve her iki oyun da kullanıcılar tarafından kütüphaneye eklenebilir. İlk olarak, simülasyon oyunu olan Model Builder’a göz atalım. Bu oyun, kullanıcıları çeşitli ürünler tasarlamaya yönlendiriyor, oyuncak araba tasarımından Transformers karakterlerine kadar geniş bir yelpaze sunuyor. Ayrıca, oyun içerisinde çok sayıda parça, boya ve aksesuar bulunmaktadır.

Bir diğer ücretsiz oyun ise aksiyon-gizem türündeki Soulstice. Bu oyun, Kimeralar ve Tayf arasındaki savaşa odaklanan Kutsal Keidas Krallığı’nı konu alıyor. Oyun esnasında bazen ruhlarla mücadele edecek, bazen de bölüm sonu canavarlarına karşı savaşacaksınız.

Epic Games Ücretsiz Oyun Nasıl Alınır?

  1. Epic Games Store Web Sitesine gidin.
  2. Arama çubuğuna “Model Builder” ve “Soulstice” yazarak oyunların sayfalarına erişin.
  3. Oyunun listeleme fiyatını ve varsa indirimleri kontrol edin. Bu hafta oyunlar ücretsiz olarak sunulmaktadır.
  4. “Satın Al” seçeneğine tıklayarak oyunu sepetinize ekleyin ve ardından kütüphanenize eklemek için onay verin. Bu işlem sırasında hiçbir ücret ödemezsiniz.
  5. Kütüphanenizdeki oyunları dilediğiniz zaman indirebileceğinizi hatırlayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.