Epic Games'ten Değeri 500 TL Olan Oyunlar Ücretsiz! 19 Ekim'e Kadar Vaktiniz Var!

Epic Games'ten Değeri 500 TL Olan Oyunlar Ücretsiz! 19 Ekim'e Kadar Vaktiniz Var!
Epic Games, ücretsiz oyun serisini yıllardır sürdürüyor. Şimdi ise değeri 500 TL olan oyunların ücretsiz olarak oynanabileceği ve üstelik bu oyunların kalıcı olarak envanterinizde duracağı belirtildi.

Epic Games, Steam ile rekabet edebilmek amacıyla ücretsiz oyun dağıtmaya odaklanarak dikkat çekiyor. Bu hafta ise iki oyunu ücretsiz olarak sunacak. Epic Games, son dönemlerde oyuncular tarafından düşük kaliteli oyunlar verdiği eleştirilerine maruz kalmıştı. Ancak bu hafta, kullanıcıların beklentilerini karşılayabilecek gibi görünüyor.

Epic Games Store, önümüzdeki hafta Blazing Sails oyununu ve Q.U.B.E. ULTİMATE BUNDLE paketini ücretsiz olarak dağıtacak. Bu iki oyunu 12 Ekim ile 19 Ekim tarihleri arasında kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Özellikle Blazing Sails, korsan temalı bir oyun olup 2020 yılında piyasaya sürülmüştür. Oyuncular, bir korsanı kontrol ederek diğer oyuncularla işbirliği yaparak kendi mürettebatlarını ve gemilerini kurabilirler. Kara ve deniz savaşlarına dayalı olan bu oyun, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz keyifli bir deneyim sunar.

blazing-sails-privateer-pack-oyn.jpg

Epic Games'in ücretsiz oyun dağıtma politikası, oyuncular tarafından sıkça takip edilen bir etkinlik haline geldi. Bu haftaki oyunların kalitesi ve çekiciliği, Epic Games'in bu geleneği sürdürdüğünü gösteriyor.

Blazing Sails sistem gereksinimleri

GereksinimMinimumTavsiye Edilen
İşletim Sistemi:Windows 7Windows 10
İşlemci:Intel Core i3Intel Core i7
Ekran Kartı:Nvidia GeForce GTX 550 TiNvidia GeForce GTX 1060
RAM:4 GB16 GB
Depolama:5 GB kullanılabilir alan5 GB kullanılabilir alan
DirectX:Sürüm 11Sürüm 12

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.