Google Chrome Performansı Artıracak Yeni Özelliğini Devreye Sokuyor!

Google Chrome Performansı Artıracak Yeni Özelliğini Devreye Sokuyor!
Google Chrome'dan performans paneli özelliği müjdesi geldi. Bu özellik neticesinde tarayıcının daha hızlı çalışacağı ve olası kasma sorunlarına son vereceği iddia edildi. İşte özelliğe dair bilinmeyenler...

Teknoloji lideri Google, sürekli evrilen ve gelişen internet tarayıcısı Chrome için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Google, bu sürekli gelişimi ve yenilikçi yaklaşımı sayesinde Chrome'u daha güvenli, daha etkili ve daha verimli kılmaya devam ediyor. Bu kapsamda, Google, kullanıcılara tarayıcı performansı konusunda daha fazla kontrol sağlamayı amaçlayan yeni bir özellik getiriyor: “Performans Paneli.”

Google Chrome'da Performans Artacak

Bu yeni özellik, Google Chrome'a eklenmiş bir panel olup, kullanıcıların tarayıcı genelinde ve her bir sekme üzerinde RAM ve CPU kullanımını detaylı bir şekilde görmelerine olanak tanıyacak. Google'ın bu yeni özelliği macOS ve Windows işletim sistemlerine sahip cihazlar için sunmayı planlıyor.

Bu performans paneli, kullanıcıların hangi sekme veya eklentinin sistem kaynaklarını daha yoğun kullandığını anlamalarına yardımcı olacak. Böylece, kullanıcılar tarayıcılarının performansını optimize edebilecekler. Bu, özellikle çok sayıda sekme veya eklenti kullanan kullanıcılar için tarayıcı performansında önemli bir artış anlamına gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.