GTA 6 İkinci Fragmanı Yakında Geliyor: Tarih Verildi!

GTA 6 İkinci Fragmanı Yakında Geliyor: Tarih Verildi!
GTA 6 meraklıları, uzun süredir beklenen oyun hakkındaki söylentilerle heyecanla dolu. Son iddialara göre, oyunun ikinci fragmanı çok yakında yayınlanabilir, bu da hayranlar arasında büyük bir heyecan yaratıyor.

Heyecanla Beklenen GTA 6 İkinci Fragmanı İçin Tarih Verildi

İlk fragmanın yayınlanmasından iki ay sonra heyecan doruk noktaya ulaştı ve oyun hakkında çeşitli tartışmalar ve spekülasyonlar başladı. Ancak şimdiye kadar oyunun nasıl olacağına dair net bir kanıt bulunmuyordu.

Sızdırılan Bilgiye Göre İkinci Fragmanın Çıkış Tarihi

Rockstar Games'in ikinci GTA 6 fragmanını Mayıs 2024'te yayınlaması büyük olasılıkla bekleniyor. Bu teorinin arkasındaki düşünce, fragmanın yayınlanacağı tarihin Take-Two Interactive'in çeyrek dönem kazanç konuşmasına denk gelmesi.

gta-6-hayranlarindan-cilgin-teor.jpg

Büyük Beklenti ve Heyecan

Heyecan verici bir fikir olan ikinci fragmanın çıkış tarihi, GTA topluluğunda büyük bir heyecan yarattı. Rockstar Games'in stratejik bir plan izlediği ve fragmanın Take-Two Interactive'in kazanç duyurusuyla aynı zaman dilimine denk gelebileceği düşünülüyor.

Beklenti Artıyor

Sızıntıdan sonra beklenti daha da arttı ve hayranlar, Rockstar Games'in sosyal medya hesaplarına GTA 6 ile ilgili sorular yöneltmeye başladılar. Stüdyonun sessizliği, topluluğun bilgiye olan iştahını daha da arttırdı ve artık neredeyse tüm hayranlar ikinci fragmanın Nisan sonu veya Mayıs ayında yayınlanmasını bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.