iOS17 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! Türkiye Saatiyle iPhone Kullanıcıları Yeni İşletim Sistemine Kavuşuyor!

iOS17 Tanıtım Tarihi Belli Oldu! Türkiye Saatiyle iPhone Kullanıcıları Yeni İşletim Sistemine Kavuşuyor!
iOS 17'nin uzun zamandır beklenen tanıtım tarihi açıklanıyor. Apple iPhone sahipleri için güzel özellikler duyurulacak. Peki iOS 17 hangi telefonları kapsıyor? iPhone telefonlarıyla ilgili güncel gelişmeler haberimizde...

Apple'ın merakla beklenen yazılım güncellemeleri çok yakında kullanıcılarla buluşuyor. Bu güncellemeler ilk olarak Haziran ayında Dünya Çapında Geliştiriciler Konferansı'nda (WWDC 23) tanıtıldı. Yeni iOS 17 sürümü, iPadOS 17, watchOS 10 ve tvOS 17'nin tümü yarın indirilmeye açılacak.

IOS 17'ye Yeni Özellikler!

iOS 17'nin ana vurgusu, Telefon, FaceTime ve Mesajlar uygulamalarına eklenecek yeni özellikler olacak. Bunun yanı sıra, kullanıcıların günlük tutmalarını kolaylaştıracak bir uygulama da bu yıl içerisinde duyurulacak. iPadOS 17 ise, kullanıcılarına daha önce iOS 16 ile iPhone'a getirilmiş olan yenilikçi Kilit Ekranı deneyimini sunacak.

İlk etapta, bu güncellemeler Apple'ın geliştirici programının üyeleri için Haziran ayında kullanıma sunulmuştu. Halka açık ilk beta versiyonları ise 12 Temmuz'da piyasaya sürüldü. Apple, 12 Eylül'deki Wonderlust etkinliğinde, tüm bu güncellemelerin 18 Eylül'de genel kullanıma açılacağını açıkladı. Ayrıca, macOS Sonoma'nın da 26 Eylül'de kullanıcılara sunulacağı belirtildi.

iOS 17 Tanıtım Tarihi Belli Oldu!

Apple, iOS 17'nin ne zaman yayınlanacağına dair kesin bir saat belirtmemiş olsa da, genellikle bu tür güncellemeler Pasifik Saat Dilimi'ne göre sabah 10:00 civarında indirilmeye açılıyor. Farklı zaman dilimlerine göre bu saat, Türkiye için yaklaşık olarak 20:00 TRT olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.