iPhone 12 Yasaklanmasının Ardından Apple Çalışanlarına "Sessiz Kal" Uyarısı!

iPhone 12 Yasaklanmasının Ardından Apple Çalışanlarına "Sessiz Kal" Uyarısı!
Apple çalışanlarının sessiz kalması yönünde talimat aldığı iddia edildi. iPhone 12'nin satışıyla ilgili gelen yasaklama kararı henüz gündemden düşmedi. Avrupa ülkesinden neden satılmadığı ise merak ediliyor.

Apple, 12 Eylül 2023 tarihinde gerçekleşen etkinliğinde iPhone 15 serisini tanıttı. Her şey yolunda giderken, şok bir gelişme yaşandı: Fransa, iPhone 12 satışlarını yasakladı. Bu durum, hem tüketicileri hem de şirketi yakından ilgilendiren bir konu. Bloomberg’in sunduğu bir rapor da dikkatleri çekti. Apple'ın müşteri hizmetleri ekibine, radyasyon riskleri konusunda sorular geldiğinde bilgi vermemeleri için talimat verildiği belirtildi. Bu talimat, şüpheleri artırarak iPhone 12 serisinin güvenilir olup olmadığı konusundaki tartışmaları alevlendirdi.

Apple Çalışanı Neden Sessiz Kalacak?

Apple çalışanlarının müşteri sorularına karşılık 'hiçbir şeyleri olmadığı' yanıtını vermesi için talimatlandırıldığı belirtiliyor. Aynı zamanda, telefonların iki hafta sonrasında iade ya da değişim hakkının olmadığı da belirtildi. Raporlara göre, müşterilere sıkı testlerden geçirildiği ve tüm Apple ürünlerinin güvenli olduğu söylenmesi gerekiyormuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.