OnePlus, 12R Modelinin Geri Çağırılma Kararı: İşte Detaylar ve İade Süreci

OnePlus, 12R Modelinin Geri Çağırılma Kararı: İşte Detaylar ve İade Süreci
"OnePlus, Amerika ve Avrupa pazarında piyasaya sürülen amiral gemisi OnePlus 12R'ın 256 GB versiyonu için geri çağırma sürecini duyurdu. Şirket, UFS 4.0 ibaresi kullanılsa da cihazda UFS 3.1 teknolojisinin kullanıldığını itiraf etti. İade süreci ve detaylar yazımızda!

Geçtiğimiz haftalarda Amerika ve Avrupa pazarında piyasaya sürülen amiral gemisi OnePlus 12R, geri çağırma süreciyle gündeme geldi. Konu hakkında açıklama yapan OnePlus, 12R modelinin 256 GB versiyonu için ücret iadesi yapacaklarını duyurdu.

OnePlus, 12R Modelini Geri Çağırıyor

OnePlus Başkanı Kinder Liu, yeni modelde UFS 3.1 teknolojisi kullanıldığı halde duyurularda UFS 4.0 ibaresini kullandıklarını doğruladı. Şirket, OnePlus 12R modelinde yapılan aldatıcı reklam nedeniyle kullanıcılara iade hakkı tanıyacak.

Konu hakkında açıklama yapan şirket, kullanıcılara şu şekilde seslendi: “OnePlus 12R 256 GB varyantını aldıysanız ve durumu telefonunuzdaki dosya sistemi türüyle görüşmek istiyorsanız lütfen her zamanki kanalınız aracılığıyla Müşteri Hizmetleriyle iletişime geçin. 16 Mart 2024 tarihine kadar geri ödeme de dahil olmak üzere sonraki adımları sizinle görüşebilecekler. OnePlus 12R’nin cihazlarımıza ilişkin yüksek beklentilerinizi karşılayacağından ve denediğinizde onu seveceğinizden hâlâ eminiz. Ancak aynı zamanda hızlı eylemimizin, sizinle ve Topluluğumuzla olan ilişkimize değer verdiğimizi gösterdiğini ve bize olan güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olduğunu da umuyoruz.”

256 GB OnePlus 12R satın alan kullanıcılar geri ödeme başvurusunda bulunmak için OnePlus Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilecek. İade sürecinin 16 Mart’a kadar geçerli olduğunu hatırlatmakta fayda var.

OnePlus 12R teknik özellikleri ise şu şekilde:

Ekran6.78 inç – LTPO AMOLED
1264 x 2780 piksel çözünürlük
120 Hz yenileme hızı
1600 nit parlaklık
1 milyar renk
HDR10 Plus, Dolby Vision
Corning Gorilla Glass Victus 2
İşlemciQualcomm Snapdragon 8 Gen 2 (4 nm)
Ön Kamera16 Megapiksel
Arka KameraOIS’li 50 Megapiksel ana kamera + 8 Megapiksel ultra geniş açılı kamera + 2 Megapiksel makro lens
RAM16 GB
Depolama256 GB
Batarya5500 mAh, 100W hızlı şarj desteği
İşletim SistemiAndroid 14 tabanlı OxygenOS 14
5G BağlantıVar
Fiyat:649 euro

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.