Spotify Ücretsizlere Bir Özelliği Daha Kaldırdı! İlla ki Para Vermeniz Lazım!

Spotify Ücretsizlere Bir Özelliği Daha Kaldırdı! İlla ki Para Vermeniz Lazım!
Spotify, bir özelliği daha kaldırarak Premium almanın daha avantajlı olduğunu vurguladı. Ücretsiz Spotify kullananlar üzgün. Peki hangi özellik devre dışı bırakıldı?

Spotify, müzik ve podcast yayınlarında geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir ve hem ücretsiz hem de ücretli kullanım seçenekleri sunar. Ancak şimdi ücretsiz kullanıcılar için bazı kısıtlamalar geliyor. Bu değişiklikler, platformun ekonomik açıdan daha güçlü hale gelmesini hedefler.

Önümüzdeki dönemde Spotify ücretsiz kullanıcıları, bazı önemli özellikleri kullanamayacaklar. Bunlar arasında şarkı tekrarı yapma, belirli bir şarkıyı seçme ve çalma listelerini kişiselleştirme gibi işlevler yer alacak. Normalde ücretsiz kullanıcılar için sunulan varsayılan çalma yöntemi "akıllı karışık çalma" olarak bilinirken, bu değişiklikle birlikte bu seçenek yalnızca Premium kullanıcılara sunulacak. Ayrıca Smart shuffle adı verilen özellik, kullanıcıların dinleme tercihlerine göre şarkıları çalma listesi dışında karşılarına çıkarır, ancak bu özellik de yalnızca Premium aboneler için geçerli olacak.

ucretsiz-muzik-dinlemek-artik-is.jpg

Bu değişikliklerin önce Hindistan'da uygulanmaya başladığı bildirildi ve yakın gelecekte bu sınırlamaların Türkiye gibi diğer ülkelere de gelebileceği tahmin ediliyor.

Spotify ayrıca, Premium kullanıcıları için yeni bir hizmet paketi hazırlığında. Bu yeni paket "Superpremium" olarak adlandırılıyor ve çeşitli yenilikler içerecek. Bu yenilikler arasında akıllı çalma listeleri ve kullanıcıların sevdikleri müziği bulmalarına yardımcı olan "Soundcheck" gibi özellikler bulunacak. Spotify, bu tür değişikliklerle hizmetini geliştirme yolunda adımlar atmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.