Steam Ücretsiz Oyun Şölenini Başlattı! Aksiyon, Yarış ve Eğlence Bir Arada! 500 TL'lik Oyunlar Bedava Oldu!

Steam Ücretsiz Oyun Şölenini Başlattı! Aksiyon, Yarış  ve Eğlence Bir Arada! 500 TL'lik Oyunlar Bedava Oldu!
Steam ücretsiz oyun serisine devam ediyor. Kısa süreliğine 500 TL'den daha fazla değerli olan oyunlar bedava oynama imkanına sahipsiniz. Oyunların isimler ve temaları haberimizde. Steam hangi oyunları bedava yaptı?

Steam 3 Oyunu Ücretsiz Yaptı!

Steam, dijital oyun platformu olarak her hafta sonu kullanıcılarına sürprizler sunuyor. Bu hafta sonu, farklı türlerden üç oyunu ücretsiz denemeye açtı. İlk sırada, 505 Games tarafından piyasaya sürülen ve araba yarışı fanatiklerinin kaçırmaması gereken "Assetto Corsa Competizione" var. Oyun, genel olarak kullanıcılar tarafından olumlu eleştiriler almış durumda.

The Walking Dead Evreninde Yeni Bir Macera: Betrayal

İkinci ücretsiz oyun, çok beğenilen dizi The Walking Dead'in oyun dünyasına taşındığı "The Walking Dead: Betrayal" oldu. Henüz 14 Eylül'de piyasaya çıkmış olan bu taze oyun, dizinin atmosferini yakalayarak 5-8 kişiyle oynanabiliyor. Oyunda ana tema, dizide olduğu gibi zombilere karşı hayatta kalmak.

Çatışma ve Eğlence Bir Arada: Friends vs Friends

Üçüncü ve son oyun ise, "Friends vs Friends" adlı PvP (Oyuncu-oyuncuya) oyunu. Oyunun düşük sistem gereksinimleri sayesinde geniş bir oyuncu kitlesine hitap etmesi, hafta sonunu keyifli geçirmek isteyenler için biçilmiş kaftan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.