Şubat 2024'te Şarjı En Uzun Giden iPhone Modelleri Belli Oldu!

Şubat 2024'te Şarjı En Uzun Giden iPhone Modelleri Belli Oldu!
2021 ve sonrasında tanıtılan iPhone modelleri arasında şarjı en uzun gidenleri öğrenmek mi istiyorsunuz? DXOMARK'ın verilerine göre iPhone 13 Pro Max, listenin zirvesinde! İkinci sırada iPhone 15 Pro Max var. Detaylar yazımızda!

Şubat 2024 itibariyle şarjı en uzun giden iPhone modelleri belli oldu. Listenin zirvesinde iPhone 15 Pro Max'in olmaması şaşkınlık yarattı.

Tüketiciler, yeni bir akıllı telefon satın almak istediğinde birçok faktörü göz önünde bulundurmalı. Bunlardan birisi de cihazın bataryasının ne kadar dayandığı. Bu noktada telefonlar arasında büyük bir rekabet var. Peki Apple tarafında durum ne? İşte şarjı en uzun giden iPhone modelleri…

Şarjı En Uzun Giden iPhone Modelleri:

Akıllı telefonlara çeşitli testler gerçekleştirerek en iyileri belirleyen DXOMARK ekibi tarafından paylaşılan verilere göre 2021’de tanıtılan iPhone 13 Pro Max, şarjı en uzun giden model konumunda. İkinci sırada ise tanıtılalı birkaç ay olan iPhone 15 Pro Max yer alıyor. Daha eski telefonun yeni modelin önüne geçmesi, tüketici tarafında bir kafa karışıklığı yaratmadı değil.

Öte yandan üçüncü sırada ise iPhone 14 Pro Max yer almışken, onu iPhone 15 Plus takip etti. Listenin devamında iPhone 14 Plus, iPhone 12 Pro Max, iPhone 14 Pro, iPhone 13 Pro ve iPhone 13 modelleri olduğunu da görüyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.