WhatsApp Yeni Güncellemesi Bomba Etkisi Yaratacak! Şifreli Mesajlar Özelliği Çok Yakında

WhatsApp Yeni Güncellemesi Bomba Etkisi Yaratacak! Şifreli Mesajlar Özelliği Çok Yakında
WhatsApp'ın yeni özelliği "Şifreli Mesajlar" ile kullanıcılar sohbetlerini daha güvenli hale getirecek. Meta, bu güvenlik önlemini test ediyor ve yakın zamanda tüm kullanıcılara sunmayı planlıyor. Şimdi, sohbetlerinizi korumak daha da kolay!

WhatsApp, kullanıcıların güvenliği ve gizliliği için yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. "Şifreli Mesajlar" adını taşıyan bu özellik, sohbet kilitleme işlemini daha da güçlendirecek.

Meta'nın Yeni Güvenlik Özelliği: Şifreli Mesajlar

Meta, WhatsApp'ın güvenlik ve gizlilik odaklı yaklaşımını desteklemek için yeni bir adım attı. Şirket, kullanıcıların önemli sohbetlerini ekstra koruma altına almayı amaçlayan "Şifreli Mesajlar" özelliğini test ediyor.

Sohbet Kilidi Artık Daha Güçlü

WhatsApp'ın yeni özelliği, kullanıcıların belirledikleri özel bir şifre ile istedikleri sohbetleri kilitlemelerine olanak tanıyor. Bu şifre, harflerden, sayılardan, özel karakterlerden ve hatta emojilerden oluşabilir.

whatsapp-sohbet-kilitleme-sifrel.jpg

Kolay Kullanım ve Güçlü Koruma

Yeni özellik sayesinde, kullanıcılar telefonlarının başkalarının eline geçtiğinde kilitli sohbetlere erişimi engelleyebilirler. Ayrıca, kilitleme işlemi sonrasında sohbetleri listeleyebilmek için belirlenen şifreyi arama kutusuna yazmak yeterli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.