Whatsapp Yeni Özelliğiyle Etkinlik Düzenlemek Kolaylaştı! Whatsapp Event Özelliği Ne İşe Yarıyor?

Whatsapp Yeni Özelliğiyle Etkinlik Düzenlemek Kolaylaştı! Whatsapp Event Özelliği Ne İşe Yarıyor?
Whatsapp, yeni bir özellikle karşımıza çıkıyor. Whatsapp Event ile etkinlik düzenlemeniz mümkün hale gelecek. Etkinlik duyurularını buradan yönetebileceksiniz.

Yaklaşan güncelleme ile sohbet paylaşımı menüsünde yeni bir "etkinlik oluştur" seçeneği bulunacak. Bu seçenek kullanıcılara, etkinliklerin adını belirlemelerini ve görüşme sırasında hatırlatıcılar ayarlamalarını sağlayacak. Bu özellik, grup etkinliklerini planlamak veya kişisel hatırlatıcıları yönetmek için oldukça kullanışlı bir araç olacak.

Önemli bir nokta, bu mesaj etkinliklerinin uçtan uca şifrelendiğidir ve yalnızca görüşme katılımcılarının bu etkinliklere erişebileceği anlamına gelir. Şu aşamada, bu özelliğin toplu grup sohbetleri için özel olarak tasarlandığı görünüyor. Ancak, etkinliklerin grup dışında paylaşılıp paylaşılamayacağı henüz net değil.

Bir etkinlik oluşturulduğunda, otomatik olarak ilgili grup görüşmesine eklenir ve tüm katılımcılar bu yeni grup daveti etkinliğini görüntüleyebilmek ve kabul edebilmek için WhatsApp'ı en son sürüme güncellemelidir.

whatsapp-etkinlik-olusturma-ozel.jpg

Bu yeni "etkinlik oluşturma" özelliği, WhatsApp'ın devasa kullanıcı tabanı tarafından olumlu bir şekilde karşılanması muhtemel bir özellik. Bu, kullanıcıların etkinlik planlaması için başka uygulamalara yönelme ihtiyacını ortadan kaldırabilir. WhatsApp'ın bu tür özellikleri eklemesi, platformunu daha kapsamlı bir iletişim aracı olarak konumlandırmayı amaçlıyor gibi görünüyor. Bu iddialar, WhatsApp'ın "Flows" adlı yeni bir uygulama içi satın alma hizmetini piyasaya sürerek doğrulanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.