Xiaomi Watch 2 Pro Özellikleriyle Büyülüyor! Akıllı Saatte Devrim Yaratacak Özelliklere Sahip!

Xiaomi Watch 2 Pro Özellikleriyle Büyülüyor! Akıllı Saatte Devrim Yaratacak Özelliklere Sahip!
Xiaomi Watch 2 Pro hem özellikleri hem de fiyatlandırması ile gündemde. Xiaomi'nin akıllı saat dünyasına sağlam bir adım attığını görüyoruz. İşte akıllı saatin başlangıç fiyatı ve Türkiye'de satılıp satılmayacağı...

Xiaomi, uzun zamandır konuşulan Watch 2 Pro modelinin lansmanına sayılı saatler kala, kullanıcıların beklentilerini yükseltiyor. Beklentilere göre, akıllı saat Xiaomi 13T serisi ile birlikte bugün tanıtılacak. Yeni bir rapor, cihazın tüm teknik özelliklerini açıklıyor.

Xiaomi Watch 2 Pro'nun Özellikleri

Yeni raporlara göre, Xiaomi Watch 2 Pro, 1,43 inç büyüklüğünde dairesel bir AMOLED ekrana sahip olacak. Bu ekran 466 x 466 piksel çözünürlük ve Gorilla Glass ekran koruma teknolojisi sunacak. Cihazın çapı ise 46mm olacak. Saati canlandıracak olan işlemci Snapdragon W5+ Gen 1 olacak ve 2 GB RAM ile 32 GB depolama alanı ile birlikte gelecek.

Yazılım ve Kullanım Süresi

Cihaz, Google Play Store, Google Maps, Google Wallet ve NFC ile temassız ödeme seçeneklerine erişim imkanı sunacak MIUI Watch tabanlı Wear OS arayüzü ile donatılacak. Akıllı saat, tek bir şarj ile kullanıcılara 72 saat kullanım süresi vaat ediyor ve 500 mAh batarya ile güçlendirilmiş durumda. Ayrıca, ekran “Always on Display” özelliği ile sürekli açık kalabilecek ve kullanıcılara çeşitli saat yüzleri seçenekleri sunacak.

Sağlık ve Fitness Özellikleri

Watch 2 Pro, kullanıcılara vücut kompozisyonu analizi, uyku izleme, SpO2 izleme gibi sağlık ve fitness özellikleri sunacak. Xiaomi’nin saatlerinde sıkça rastlanan çeşitli spor modları da bu modelde yer alacak.

Fiyatlandırma

Son olarak, Xiaomi Watch 2 Pro'nun standart versiyonunun fiyatı 269,99 euro olurken, LTE versiyonu ise 329,99 euro fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.