Galatasaray Liderliğini Sürdürmeye Devam Ediyor: Kasımpaşa'yı 4-3 Mağlup Etti!

Galatasaray Liderliğini Sürdürmeye Devam Ediyor: Kasımpaşa'yı 4-3 Mağlup Etti!
Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray, Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup ederek liderliğini korudu. Dries Mertens, Mauro Icardi ve Carlos Vinícius'un gollerle dolu mücadelesi, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında futbol severler, gerçek bir heyecan fırtınası yaşadı. Lider Galatasaray, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldiği mücadeleden 4-3 galip ayrılarak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Bu maç, gol düellosuna sahne oldu ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşattı.

Galatasaray'ın gollerini Dries Mertens 27. dakikada, Mauro Icardi 48 ve 83. dakikalarda, Carlos Vinícius ise 90. dakikada kaydetti. Kasımpaşa'nın golleriyse, 34. dakikada kendi kalesine Icardi, 57. dakikada Aytaç Kara ve 77. dakikada Nuno Da Costa'dan geldi.

Maçın dönüm noktalarından biri, 79. dakikada Kasımpaşa'dan Claudio Winck'in kırmızı kart görerek oyun dışı kalması oldu. Mauro Icardi, 81. dakikada kullandığı penaltı vuruşunda Kasımpaşa kalecisi Andreas Gianniotis tarafından durduruldu, ancak bu durum Galatasaray'ın galibiyet hırsını kesmedi.

Karşılaşmanın ilk golü, Galatasaray adına Mertens'ten geldi. Muslera'nın uzun pası sonrası Barış Alper'in asistinde Mertens, Kasımpaşa ceza sahası önünde topu ağlara gönderdi. Bu gol, maçın gidişatını belirleyen anlardan biri oldu.

Kasımpaşa, bu gole hızlı bir yanıt verdi. Aytaç Kara'nın kornerdeki asistinde, Icardi'nin kendi kalesine attığı golle beraberliği sağladı. İlk yarının bu şekilde sona ermesi, ikinci yarı için büyük bir heyecanın habercisiydi.

İkinci yarının hemen başında Galatasaray, Mertens'in serbest vuruşundan gelen golle öne geçse de, Kasımpaşa Aytaç Kara'nın muhteşem golüyle cevap verdi. Nuno Da Costa'nın golüyle Kasımpaşa öne geçti, fakat Galatasaray, Winck'in kırmızı kart görmesiyle kazanılan penaltıdan yararlanamasa da, Icardi'nin beraberlik ve Vinícius'un galibiyet golüyle sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Bu karşılaşma, Galatasaray'ın puanını 81'e yükseltti ve zirvedeki yerini korumasını sağladı, Kasımpaşa ise 43 puanda kaldı. Mücadele, futbolseverlere gol zengini, heyecan dolu anlar sunarken, Galatasaray'ın liderliğini pekiştirdiği bir hafta oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.