Süper Lig’de İlk Küme Düşen Takım Belli Oldu! İşte Detaylar..

Süper Lig’de İlk Küme Düşen Takım Belli Oldu! İşte Detaylar..
Trendyol Süper Lig'de heyecan dolu mücadelede ilk küme düşen takım belli oldu! İstanbulspor, sahasında oynadığı maçta alınan mağlubiyetle ligden düşmesi kesinleşti. Detaylar haberimizde.

Trendyol Süper Lig'de sezonun sona ermesine az bir zaman kala şampiyonluk yarışı kızışırken, küme düşme hattındaki mücadeleler de büyük bir önem kazanıyor. Bugün oynanan maç sonuçlarıyla birlikte ligdeki küme düşme hattında ilk takım belli oldu: İstanbulspor.

İstanbulspor'un Küme Düşmesi Kesinleşti

Sezona istenilen performansı gösteremeyen İstanbulspor, Süper Lig'in 33. Haftasında sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Ancak, ev sahibi ekip beklenen sonucu alamadı ve rakibine 2-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyet sonucunda İstanbulspor'un küme düşmesi de kesinleşmiş oldu. İstanbulspor, bu sezon ligden düşmesi kesinleşen ilk takım olarak tarihe geçti.

Karşılaşmanın Detayları

Karşılaşmada toplamda 3 gol atılırken, İstanbulspor'un tek golü dakika 85'te Coly'den geldi. Fatih Karagümrük ise dakika 86'da Güven Yalçın ve uzatma dakikalarında Feghouli'nin penaltı golüyle sahadan galibiyetle ayrıldı.

Fatih Karagümrük'ten Umutlu Sonuç

Fatih Karagümrük, bu galibiyetle toplam puanını 33'e çıkararak küme düşme hattından uzaklaştı. Öte yandan, İstanbulspor'un ligde kalma umutları matematiksel olarak sona ererken, Fatih Karagümrük gelecek haftalara daha umutlu bakıyor.

Önümüzdeki Haftaların Programı

İstanbulspor, gelecek hafta Alanyaspor deplasmanına giderken, Fatih Karagümrük ise sahasında Antalyaspor'u ağırlayacak. Süper Lig'de heyecan dolu mücadeleler devam ederken, küme düşme hattındaki takımların mücadelesi de büyük bir ilgiyle takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.