Trendyol Süper Lig'e Seçim Arası! 31. hafta Fikstürü Belli Oldu!

Trendyol Süper Lig'e Seçim Arası! 31. hafta Fikstürü Belli Oldu!
Trendyol Süper Lig 31. hafta fikstürü açıklandı. 31 Mart'da gerçekleştirelecek yerel seçimler sebebiyle karşılaşmaların 2-4 nisan tarihleri arasında oynanacağı duyuruldu.

Trendyol Süper Lig'de heyecan dorukta devam ederken, 31. hafta müsabakalarının tarihleri ve saatleri futbolseverlerin dikkatine sunuldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Mahalli İdareler Genel Seçimi'nin yapılacağı 31 Mart 2024 Pazar günü dolayısıyla, 31. hafta maçlarının 2, 3 ve 4 Nisan tarihlerine alındığını duyurdu. Bu karar, seçimlerin futbol takvimindeki etkisini minimuma indirgemeyi amaçlıyor ve futbolseverler için de maç takip sürecini kolaylaştırıyor.

2 Nisan Salı Maç Programı:
17.00'de İstanbulspor ile Çaykur Rizespor, Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
20.30'da üç maç birden oynanacak: Bitexen Antalyaspor-MKE Ankaragücü (Corendon Airlines Park Antalya), Gaziantep FK-Corendon Alanyaspor (Kalyon Stadyumu), ve Galatasaray-Atakaş Hatayspor (RAMS Park).
3 Nisan Çarşamba Maç Programı:
Günün ilk maçı 17.00'de EMS Yapı Sivasspor ile VavaCars Fatih Karagümrük arasında, BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda yapılacak.
Akşam 20.30'da, Mondihome Kayserispor-Kasımpaşa (RHG Enertürk Enerji Stadyumu), TÜMOSAN Konyaspor-Trabzonspor (MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu) ve Fenerbahçe-Yukatel Adana Demirspor (Ülker Stadyumu) maçları futbolseverleri bekliyor.
4 Nisan Perşembe Maç Programı:
Haftanın son gününde, 20.30'da Yılport Samsunspor-Siltaş Yapı Pendikspor (Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu) ve RAMS Başakşehir-Beşiktaş (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu) maçları oynanacak.
Bu dönemdeki maç programlaması, seçim sürecinin lig üzerindeki potansiyel etkisini dengeli bir şekilde yönetme çabasının bir göstergesidir. Ayrıca, TFF'nin, futbolun ve demokratik süreçlerin bir arada yürütülebileceğinin altını çizen bir yaklaşım sergilediği görülüyor. 31. hafta müsabakaları, seçim sonrası futbolseverler için bir soluklanma ve eğlence imkanı sunarken, ligdeki rekabetin de kızışmasına neden olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.