Dilan Polat'tan İkinci Bir Mektup Daha Geldi! Türkiye Bu Mektubu Konuşuyor..

Dilan Polat'tan İkinci Bir Mektup Daha Geldi! Türkiye Bu Mektubu Konuşuyor..
Geçtiğimiz günlerde cezaevine giren ve intihar eden iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat, cezaevindeki durumu ve özellikleri içeren duygusal bir mektupla konuştu. Polat, ailesine ve destekçilerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde cezaevine girip intihar etme iddiaları konusunda söz sahibi olan Dilan Polat'tan duygusal bir mektup geldi. Mektupta, Polat'ın cezaevindeki duygusal durum ve sıkıntılar yaşandı. İşte Dilan Polat'ın mektubundan ayrıntılar:

"Üzüntümün En Büyük Kaynağı Ailem"

Dilan Polat, mektubunda duygusal bir tonla yaşadığı üzüntüyü ifade etti. Polat, özellikle evinde cezaevinde kaldığını çok üzdüğünü belirtti. Mektupta şu ifadelere yer verdi: "Burada çok üzgünüm. Üzüntümün en büyük kaynağım çocuklarım ve parladığım. 'Bir sesleniyorum bilmeden bir hata mı yaptım, birinisini mi üzdüm yarabbim diyorum, ben herkesi üzmem."

"Sosyal Medyada Destek Olan Herkese Teşekkürler"

Dilan Polat, mektubunda sosyal medyada kendisine destek olan ve mektuplar yazanlara teşekkür etti. "Sosyal medyada bana destek olan, mektup yazan, dua eden herkese çok teşekkür ederim." diyen Polat, destekçilerinin mektuplarını okuyarak moral bulduğunu ifade etti. "Onlara çok teşekkür ederim. Umarım en kısa zamanda hepsiyle yeniden buluşurum." şeklindeki biçimlerini iletti.

Dilan Polat'ın cezaevine girişi ve intihar etme iddiaları Türkiye'nin farklı yerlerde olduğu, birçok kişi ve kurum tarafından desteklenmişti. Mektubu, Polat'ın yaşadığı duygusal sıkıntıyı ve destekçilerine teşekkürünü içeriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.