Tolga Çevik'in Gösteri Biletleri Anında Tükendi! Tolgshow Hangi Dijital Platformda Yayınlanacak?

Tolga Çevik'in Gösteri Biletleri Anında Tükendi! Tolgshow Hangi Dijital Platformda Yayınlanacak?
Tolga Çevik'in yeni gösterisi Tolgshow'un biletleri 12 saat gibi kısa sürede tükendi. EXXEN platformunda daha önce yayınlanan gösterinin yenisi hangi platformda ekrana gelecek?

Tolga Çevik’in ünlü sahne gösterisi "Tolgshow," gişede gördüğü yoğun ilgiyle seyircilerini neşelendirmeye aralıksız devam ediyor. Espri yeteneği ve samimi performansı ile salonu kahkahalara boğan bu etkinlik, 10 Kasım'da Zorlu Turkcell sahnesine taşınacak. Gösteri için hazırlanan afişte "Çünkü artık zamanı" sloganı dikkat çekerken, afişin yaratıcılığında reklam uzmanları Fırat Doğu Parlak ve Özer Atik'in de payı var. Gösteri için biletlerin satışa çıkışından sadece 12 saat sonra tükenmesi, etkinliğin popülaritesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Tolgshow EXXEN'de mi Yayınlanacak?

Ayrıca, "Tolgshow"un yeni sezonunun nerede yayınlanacağına dair merak da sürüyor. Daha önce Exxen dijital platformunda izleyici karşısına çıkan gösterinin, yeni sezonda televizyonda mı yoksa online bir platformda mı olacağı henüz belirsiz. Tolga Çevik ve ekibinin, konuyla ilgili gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğu bilgisi alındı.

tolgshow.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.