Hasan Can Kaya'dan Duygulandıran Bağış! Patili Dostlarına Bir Kez Daha Sahip Çıktı!

Hasan Can Kaya'dan Duygulandıran Bağış! Patili Dostlarına Bir Kez Daha Sahip Çıktı!
Hasan Can Kaya, düzenli olarak hayvanlara yapmış olduğu bağışlara bir yenisini daha ekledi. Bir hayvan bakım evine yapmış olduğu 150 bin TL bağış ile gündeme geldi. Sosyal medyada kullanıcılardan büyük teşekkür aldı.

Ankara'nın tanınmış hayvan bakımevi Patiliköy, ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın cömert desteğiyle moral buldu. Bakımevi, yaklaşık 1000 hayvana, bunların 250'si engelli, ev sahipliği yapıyor. Hasan Can Kaya, "Konuşanlar" isimli programında da bu hayvan koruma merkezine sıklıkla destek veriyor.

Hayvan Bakımevinin Sosyal Medya Paylaşımı

Patilköy, sosyal medya hesaplarından Hasan Can Kaya'ya olan minnettarlığını dile getirdi. "Bir süredir 185 bin TL gibi bir klinik borcumuz vardı. Çeşitli yollarla bu borcu 500 bin TL'den düşürebildik. Ancak Hasan Can Kaya, bu süreçte bize hep yanımızda oldu. Her çağrımıza hızlı bir şekilde yanıt verdi ve son olarak bize tam 150 bin TL bağışta bulundu," diye yazdılar.

hasancankayapaylasimi.png

"İyi ki Varsın Hasan"

Bakımevi, paylaşımda Hasan Can Kaya'ya olan sevgi ve takdirlerini de dile getirdi. "Hasan'ın desteği sayesinde yalnız olmadığımızı, bu zorlu süreçte bize güç kattığını anlıyoruz. Ona olan sevgimizi ve minnetimizi ifade etmek için kelimeler kifayetsiz," dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.