Acun Ilıcalı Survivor All Star'ı Baştan Yaratacak! Kurallar Değişti ve Yeni Yarışmacılar Duyuruldu!

Acun Ilıcalı Survivor All Star'ı Baştan Yaratacak! Kurallar Değişti ve Yeni Yarışmacılar Duyuruldu!
Acun Ilıcalı, önemli bir gelişmeye imzasını attı. Survivor All Star 2024'de yeni kurallar gündeme geldi. Öte yandan yarışmacılar da yavaş yavaş duyuruluyor. Yeni isimler belli olmaya başladı. İşte Survivor All Star 2024'e katılan yarışmacılar.

Acun Ilıcalı, 2023 Survivor sezonunda beklediği yüksek performansı elde edemeyince, 2024 All Star versiyonu için ciddi hazırlıklar içine girdi. Yeni sezonda, yarışmada daha önce önemli izler bırakmış eski şampiyonlar ve finalistlerin ağırlıklı olarak yer alacağı belirtildi.

Survivor All Star Kuralları Yenilendi

Ilıcalı, bu özel sezon için mevcut kurallara da yeni eklemeler getirdi. Artık eleme adayları, halk oylamasına tabi tutulmayacak. Bunun yerine, adaylar arasında yapılacak düellolar sonucu en az başarı gösteren yarışmacı elenmiş olacak.

Merve Aydın All Star 2024'e Katılıyor!

Acun Ilıcalı'nın All Star kadrosuna son olarak dahil ettiği isim, orta mesafe koşucusu Merve Aydın oldu. Merve Aydın, "Her zaman Merve olduğu gibi, sakatlığından sonra All Star'da zafer arayışında olacak" şeklinde Ilıcalı tarafından tanıtıldı.

Merve Aydın Kimdir Hayatı!

1980'de İstanbul Bakırköy'de doğan Merve Aydın, bir orta mesafe koşucusu ve Türkiye'nin 800 metre rekor sahibidir. 2012 Yaz Olimpiyatları'nda yaşadığı sakatlıkla birlikte adından sıkça söz ettirmiş, 2008 Dünya Gençler ve 2011 Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonalarında 800 metrede gümüş madalya kazanmıştı. Ayrıca, Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda da 4x400 bayrak yarışında gümüş madalya sahibi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.