Ankara (ASKİ) 16 Ağustos 2023 Su Kesintisi Yapılacak Yerler Açıklandı!

Ankara (ASKİ) 16 Ağustos 2023 Su Kesintisi Yapılacak Yerler Açıklandı!
Ankara'da ASKİ'nin su kesintisi gerçekleştireceği yerler bir süredir araştırılıyor. 16 Ağustos'ta nerelerde su kesintisinin olacağı sorusu yanıt buldu. Ankara'da su kesintisi ve bakım çalışması yapılacak.

Ankara'nın bazı ilçelerinde su kesintisi yaşanacağını Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) duyurdu. Bu kesinti 16 Ağustos'ta gerçekleşecek ve Yenimahalle, Çankaya ve Etimesgut gibi ilçelerde belli saatlerde suyun kesileceği bilgisi paylaşıldı. Çankaya, Gölbaşı, Beypazarı ve Altındağ ilçelerindeki kesinti saatleri ve durumları özellikle merak konusu oldu.

Ankara 16 Ağustos Su Kesintisi (ASKİ)

16 Ağustos'ta Ankara'da yapılacak olan su kesintileri hakkında detaylı bilgi ASKİ'nin resmi internet sitesindeki kesinti listesinden alınabilir.

Sincan İlçesi: 15 Ağustos'ta Gazi Mahallesi'nde gerçekleşen ana boru arızası nedeniyle kesinti yapıldı. Bu kesinti, Gazi Mahallesi ve Yenibacı mevkii sakinlerini etkiledi.

Bala İlçesi: 15 Ağustos'ta ilçedeki depo iletim hattında meydana gelen arızadan dolayı su kesintisi yaşandı. Bu durumdan birçok mahalle etkilendi.

Pursaklar İlçesi: Mevsim değişiklikleri ve artan su tüketimi nedeniyle 15 Ağustos'ta bazı mahallelerde su basıncında düşüklükler yaşandı.

Keçiören İlçesi: Pursaklar'da bulunan arıtma tesisindeki teknik çalışma nedeniyle 15 Ağustos'ta su kesintisi gerçekleşti. Bu kesintiden bazı mahalleler etkilendi.

Etimesgut İlçesi: Eryaman Mahallesi'nde, abone şebeke bağlantısı hattındaki arızadan ötürü 15 Ağustos'ta su kesintisi yaşandı. ASKİ, halktan anlayış beklediğini belirtip özür diledi.

Altındağ İlçesi: Karapürçek mahallesinde, enerji çalışması sırasında su şebekesine verilen zarar nedeniyle 15 Ağustos'ta plansız bir su kesintisi uygulandı.

ASKİ, yaşanabilecek olası mağduriyetler için vatandaşlardan özür dileyerek, kesintilere karşı hazırlıklı olmalarını tavsiye etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.