Banka Duyuru Yaptı! ATM Kullananlar Kartıyla Para Çekemeyecek!

Banka Duyuru Yaptı! ATM Kullananlar Kartıyla Para Çekemeyecek!
Bankanın duyurusu sonrasında kartıyla ATM üzerinden işlem yapacaklar beklemedikleri bir durumla karşılaştı. ATM'ler ne kadar süre kullanılamayacak merak ediliyor.

Teknolojinin sunduğu kolaylıklar arasında, bankacılık uygulamaları öne çıkıyor ve birçok kişi için hayatı pratikleştiriyor. Fatura ödeme, para transferi ve daha birçok işlemi tek bir tıkla yapabilme imkanı sunuyorlar. Ancak Enpara, çok sayıda müşterisi için yaklaşan bir tarihte önemli bir kesinti uygulayacağını açıkladı.

ATM HİZMETLERİNDE KESİNTİ YAPILACAK

QNB Finansbank'ın dijital bankacılık platformu Enpara, 27 Ağustos Pazar günü belirli bir zaman diliminde kart ve ATM hizmetlerinde kesinti yapacağını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada, kesintinin iki saatlik bir bakım çalışması için gerçekleştirileceği belirtildi. Bakım çalışması 27 Ağustos'ta sabaha karşı 01:30 ile 03:30 arasında yapılacak.

Finansbank, müşterilerine yönelik yaptığı açıklamada, "Kaliteli hizmetin anahtarı sürekli iyileştirmedir, bu yüzden 27 Ağustos Pazar günü kısa bir bakım yapacağız. Bu süre zarfında kartlarınız ve ATM'lerimiz aktif olmayabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.