İŞKUR'dan Duyuru Geldi! Farklı Şehirlerde KPSS Şartsız Bekçi Alımları Başladı!

İŞKUR'dan Duyuru Geldi! Farklı Şehirlerde KPSS Şartsız Bekçi Alımları Başladı!
İŞKUR'un yeni duyurusuyla beraber bekçilik alımları resmen başladı KPSS şartına gerek kalmadan beki olunabilecek. Bekçi alımlarında aranan şartlar ve başvurular haberimizde...

Türkiye'nin en büyük istihdam kurumlarından biri olan İŞKUR, bekçi kadroları için geniş çaplı bir personel alımı yapacağını duyurdu. Bekçilik pozisyonları için alım yapılacak olan 26 farklı şehir, bu sektörde çalışmak isteyenler için büyük bir fırsat yaratıyor. Özellikle özel sektörde ve kamu kurumlarında bekçilik yapmak isteyenler için İŞKUR, bu alanda önemli bir kapı aralıyor.

KPSS Şartsız Bekçi Alınacak

Bekçi olmak isteyen binlerce kişi, bu sürecin KPSS şartı olmadan gerçekleşecek olmasını olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyor. Alım yapılacak olan şehirler arasında Antalya, İstanbul, Muğla ve Ankara gibi büyük şehirlerin yanı sıra, Eskişehir, Karaman ve Düzce gibi daha küçük şehirler de yer alıyor.

İŞKUR tarafından yapılan açıklamalara göre, bu işe başvurabilmek için bir dizi temel kriter mevcut. Öncelikle başvuranın Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Ayrıca, 18 yaşını aşmış olmak ve herhangi bir sağlık probleminin olmaması da gereken şartlar arasında. Yoğun iş temposuna uyum sağlayabilecek adaylar ve İŞKUR'a kayıtlı olanlar, bu alımlardan faydalanabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.