La Casa de Papel Başrolü Netflix Dizisinde Oynayacak! Oyuncunun Yeni Dizisinin Adı ve Konusu!

La Casa de Papel Başrolü Netflix Dizisinde Oynayacak! Oyuncunun Yeni Dizisinin Adı ve Konusu!
La Casa de Papel dizisinde sergilediği performansla bilinen güzel oyuncu, şimdi ise bambaşka bir yapımla karşımıza çıkacak. Oyuncunun Netflix platformunda yayınlanacak dizide hangi karakteri canlandıracağı ve dizinin konusu haberimizde...

Ursula Corbero, "La Casa de Papel" dizisindeki etkileyici performansı ile global bir üne sahip oldu. Dizi sayesinde İspanyol televizyonu da uluslararası arenada daha fazla temsil edildi. Corbero'nun canlandırdığı Tokyo karakteri, onun yeteneklerini dünya çapında milyonlarca kişiye tanıttı ve ona küresel bir hayran kitlesi kazandırdı.

Yeni Dizi: "Burning Body" De Neler Oluyor?

Şimdiyse, Ursula Corbero yeni dizi projesi "Burning Body" ile yine seyircinin karşısına çıkıyor. Netflix'te geçen hafta prömiyeri yapılan bu dizi, izleyiciyi ilk andan itibaren kendine bağladı. Öykü, gerçek hayattan alınmış ve İspanya'nın Barselona şehrinde geçiyor.

Dizinin Konusu Nedir?

2017 yılında Barselona'da meydana gelen vahşi bir cinayeti konu alıyor. Bir polis memurunun öldürülerek yakıldığı bu olay, halkın ilgisini memurun iki kadın meslektaşına çekiyor. Bu kadınlar arasında romantik bir ilişki mi vardı, yoksa yanık kokusunun başka bir sebebi mi vardı? Cinayetin etrafında dönen karmaşık hikaye; toksik ilişkiler, aldatma, şiddet ve cinsel skandallarla dolu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.