Şiddet ve Tefecilik İddialarının Baş İsmi Konuştu! Seçil Erzan ve Semih Kaya Arasında Ne Oldu?

Şiddet ve Tefecilik İddialarının Baş İsmi Konuştu! Seçil Erzan ve Semih Kaya Arasında Ne Oldu?
Tefecilik, şiddet, darp, dolandırıcılık gibi iddialar ile gündeme gelen futbolcu Semih Kaya, Seçil Erzan hakkında açıklamada bulundu.

Futbol camiasını ve finans sektörünü sarsan bir dolandırıcılık davasında, eski futbolcu Semih Kaya ve avukatı Ahmet Kurutluoğlu, önemli açıklamalarda bulundu. Bu davanın odak noktasında yer alan tutuklu sanık Seçil Erzan'ın iddiaları, medyanın ve kamuoyunun ilgisini çekti. Nevşin Mengü'nün gerçekleştirdiği röportajda, Kaya ve avukatı Kurutluoğlu, olaya dair kendi bakış açılarını ve savunmalarını dile getirdi.

Avukat Ahmet Kurutluoğlu, Seçil Erzan ile yatırım yapan kişilerin başlangıçta herhangi bir şüphe taşımadıklarını, yatırımlarının başarılı olacağına inanarak büyük bir güven içinde hareket ettiklerini belirtti. Ancak Kurutluoğlu'na göre, zamanla bu durum değişti ve şüphelenmeyenler kategorisine medya da dahil oldu. Medya, Erzan'ın ifadesini mutlak bir gerçek olarak kabul ederek, bu doğrultuda hareket etmeye başladı. Bu süreçte Semih Kaya ve menajeri Fırat'ın isimlerinin anılması, Kurutluoğlu'na göre, iftira niteliğindeydi.

Semih Kaya Kendisini Savundu

Semih Kaya, kendisine yöneltilen şiddet iddialarını kesin bir dille reddetti. "Böyle bir şey kesinlikle yok," diyen Kaya, kanıtlara sahip olduğunu ve artık suskunluğunu bozarak kendini ifade etme gereği duyduğunu belirtti. Kendisini kadına şiddetle suçlayanlara karşı çıktı.

Semih Kaya, Seçil Erzan ile ilk olarak 2011'de Galatasaray A Takımı'na katılması sırasında Denizbank Florya şubesinde tanıştığını ve bankacıya değil, bankaya güvendiğini ifade etti. Erzan'ın kendisine bankanın özel müşterilerine sunulan, yüksek getirili ve yasal olduğunu iddia ettiği bir yatırım fırsatını sunduğunu anlattı. Kaya, bu teklife dayanarak 1.2 milyon euroluk bir meblağı yatırım fonuna koyduğunu, ancak Erzan'ın daha sonra kendisine daha iyi bir getiri vaat eden başka bir fırsat sunduğunu belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.