Sigaraya 7 TL Birden Zam Geldi! İşte Marka Marka Zamlı Sigara Fiyat Listesi..

Sigaraya 7 TL Birden Zam Geldi! İşte Marka Marka Zamlı Sigara Fiyat Listesi..
Sigara fiyatlarına yeni bir zam geldi. Sigara tiryakilerini üzecek bu zam, hangi markaları etkiliyor? İşte detaylar...

Sigara fiyatlarına yönelik yeni bir zam haberi Türkiye'de sigara içenleri etkiledi. Sigara ve alkollü içki fiyatlarındaki artışlar devam ederken, son gelişmeyle sigara fiyatlarına 5 Türk Lirası değerinde ek bir zam daha yapıldı. Bu zamın ardından birçok sigara markasının fiyatları bir kez daha yükseldi.

Eylül ayının başlarında, birçok sigara markasına 7 Türk Liralık bir zam gelmişti ve bu zamın etkisiyle sigara fiyatları 46 Türk Lirasından 55 Türk Lirasına yükselmişti. Sigara tiryakileri için zaten maliyetli olan alışkanlıkları, bu artışlarla daha da ağırlaştı.

Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yeni bir zam haberiyle gündeme geldi. Aybaş, belirli bir grup sigara çeşidine ekstra 7 Türk Liralık bir zam yapıldığını açıkladı. Ancak hangi markaların bu zamdan etkilendiğini açıklamadı.

Özgür Aybaş'ın yaptığı açıklamalara göre, bu zam sadece belirli bir grup sigara çeşidine uygulanmış durumda. Ancak diğer sigara gruplarına da zam yapılması bekleniyor. Ayrıca, alkollü içki fiyatlarına da yakın zamanda bir zamın gelmesi bekleniyor.

Sigara fiyatlarındaki bu sürekli artış, sigara içenleri maddi olarak zorlayarak sigara alışkanlığından vazgeçmeye teşvik edebilir. Sigara kullanıcılarının bu yeni zam nedeniyle sigara harcamalarını gözden geçirmesi gerekebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.