Taksi ve Toplu Taşımaya Rekor Zam! Vatandaşın Maaşı Yola Gidecek!

Taksi ve Toplu Taşımaya Rekor Zam! Vatandaşın Maaşı Yola Gidecek!
Muğla'da şehir içi fiyat tarifeleri değişti. Taksiye %150'lik rekor zam geldi. Şehir içi otobüs ücretlerinde de rekor artış yaşandı. Güncel fiyatlar ise haberimizde yer alıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin, şehirdeki özel toplu taşıma araçlarının fiyatlandırmasında bazı değişikliklere gittiği ortaya çıktı. 9 Ağustos'taki toplantıda alınan kararla birlikte toplu taşıma ve taksimetre tarifelerine önemli bir oranda zam geldi. Bu yeni ücretlendirmelerin 15 Ağustos'tan itibaren geçerli olduğu belirtildi.

Muğla Yeni Şehir İçi Fiyat Tarifesi

Muğla'da yeni fiyat tarifesi şu şekilde belirlendi: Şehir içi taşımalarda, en kısa A grubu yolculuklar için öğrenci indirimli bilet fiyatı 7,60 TL'den 9,90 TL'ye çıkarıldı. Tam bilet fiyatı da 12,20 TL'den 18,40 TL'ye yükseltildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi kampüsüne hizmet veren 'Kampüs Hattı' da bu zammın etkisinde kaldı. Öğrenci tarifesindeki fiyat 4,95 TL'den 6,90 TL'ye yükseltildi. Muğla'da popüler olan indi-bindi taksiler de bu zamlardan nasibini aldı; fiyatlar %150 artışla 100 TL'ye çıkarıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.