Bayern Münih Yine Formunda, 3 Maçta 23 Gol Atarak Rakiplerini Ezdi Geçti!

Bayern Münih Yine Formunda, 3 Maçta 23 Gol Atarak Rakiplerini Ezdi Geçti!
Bayern Münih, kelimenin tam anlamıyla harikalar yaratıyor. Oynadığı 3 maçta 23 gol atmayı başaran Alman takımı, ligdeki rakiplerine acımıyor.

Almanya Bundesliga'nın 25. haftasında futbol severler, gol yağmuruna sahne olan bir maç izledi. Bayern Münih, Allianz Arena'da Mainz 05'i konuk etti ve sahadan 8-1 gibi ezici bir skorla galip ayrıldı. Bu karşılaşma, Bavyera ekibinin gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Harry Kane Hattrick Yaptı

Bayern Münih, maçın başından sonuna kadar üstün bir oyun sergiledi. Hattrick yaparak maçın yıldızı olan Harry Kane, 13, 45+7 ve 70. dakikalarda ağları havalandırdı. Takımın diğer gollerini ise Leon Goretzka (19, 90+2), Thomas Müller (47), Jamal Musiala (61) ve Serge Gnabry (66) kaydetti. Mainz 05'in tek golü ise 31. dakikada Nadiem Amiri'den geldi.

Üç Maçta 23 Gol Attı!

Bu sezon iç sahada Bochum'u 7-0 ve Darmstadt 98'i 8-0 mağlup eden Bayern Münih, Mainz 05 karşısında da farklı bir galibiyete imza attı. Bu sonuçlar, Bayern Münih'in gol yollarındaki etkinliğini ve hücum gücünü gözler önüne seriyor. Son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrası lider Bayer Leverkusen ile arasındaki fark açılan Bayern Münih, bu galibiyetle 57 puana ulaştı ve liderle arasındaki farkı 7'ye indirdi. Mainz 05 ise aldığı bu ağır yenilgiyle 16 puanla 17. sırada yer alarak düşme hattında kalmaya devam etti.

Eski Fenerbahçeli 75 Dakka Sahada Kaldı

Maçta, eski Fenerbahçeli stoper Kim Min-jae 75. dakikada oyuna dahil oldu. Sakatlığını atlatan eski Galatasaraylı futbolcu Sacha Boey ise maç kadrosunda yedekler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.