Eyüpspor Liderliğini Sürdürmeye Devam Ediyor! Bandırmaspor'u 3-2 Mağlup Etti

Eyüpspor Liderliğini Sürdürmeye Devam Ediyor! Bandırmaspor'u 3-2 Mağlup Etti
Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Eyüpspor, 10 kişi kalmış olmasına rağmen Teksüt Bandırmaspor'u 3-2 yendi ve liderliğini sürdürmeye devam etti. 64 puana ulaşan Eyüpspor'un kritik zaferi, 88. dakikada Saiz'in kırmızı kartı, 90+2 ve 90+6'daki dramatik gollerle geldi. Bandırmaspor'un galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Maçla ilgili detaylar haberimizde.

Trendyol 1. Lig'in heyecan dolu 27. haftasında futbol severler, adeta nefesleri tutarak takip ettiği bir karşılaşmaya tanık oldu. Lider Eyüpspor, zorlu deplasmanda Teksüt Bandırmaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın son anlarına kadar süren müthiş bir geri dönüş hikayesi, futbolun neden "90 dakika" vurgusuyla anlatıldığını bir kez daha gözler önüne serdi.

10 Kişi Kalmışlardı!

Eyüpspor, maçın büyük bir bölümünde 2-1 mağlup durumda olmasına rağmen, Saiz'in 88. dakikada kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmış olmasına rağmen inanılmaz bir mücadele sergiledi. Karşılaşmanın 90+2. dakikasında Mexer'in kendi kalesine attığı golle beraberliği yakalayan İstanbul ekibi, 90+6. dakikada Bruno'nun golüyle 3-2'lik muhteşem bir zafer elde etti.

Bu sonuçla Eyüpspor, puanını 64'e yükselterek liderliğini daha da sağlamlaştırdı. Öte yandan, play-off hedefiyle mücadele eden Bandırmaspor, bu mağlubiyetle puanını 41'de tutarak galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Maçın gerçekleştiği Bandırma 17 Eylül Stadyumu'nda, hakem triosu Erdem Mertoğlu, Seyfettin Ünal ve Serdar Soydan, karşılaşmayı yönetti.

bandirmaspor-eyupspor-fotografla.jpg

Maçın gollerine imza atan isimler; Eyüpspor adına 17. dakikada Thuram, 90+2. dakikada kendi kalesine Mexer ve 90+6. dakikada Bruno oldu. Bandırmaspor'un golleri ise 54. dakikada Doğan Can Davas ve 72. dakikada kendi kalesine Melih Kabasakal tarafından kaydedildi. Kritik mücadelede Saiz'in kırmızı kart görmesi ve maç boyunca dağıtılan sarı kartlar, mücadelenin ne kadar çekişmeli geçtiğinin bir göstergesi oldu.

Bu karşılaşma, Eyüpspor'un inanç ve azmiyle, futbolun sadece fiziksel bir mücadele olmadığını, aynı zamanda zihinsel bir direnç ve takım ruhu gerektirdiğini kanıtlar nitelikteydi. Bandırmaspor ise, bu maçtan önemli dersler çıkararak, kalan haftalarda hedeflerine ulaşmak için daha fazla çaba sarf etmek zorunda.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.