Maçı Enes Ünal Kurtardı! İkinci Yarıda Oyuna Girip Golünü Attı!

Maçı Enes Ünal Kurtardı! İkinci Yarıda Oyuna Girip Golünü Attı!
Bournemouth Sheffield United maçında Enes Ünal damgasını vurdu. 62. dakikada girdiği oyunda bir gol atarak takımını galibiyete taşıyan isim oldu.

İngiltere Premier Lig'in 28. haftasında, futbolseverlerin nefesini tutarak izlediği bir maç gerçekleşti. Vitality Stadı'nda Bournemouth, Sheffield United'ı ağırladı. Maç, milli futbolcumuz Enes Ünal'ın uzatma dakikalarında attığı golle 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

Maçın ilk yarısı, konuk takım Sheffield United'ın üstünlüğü ile geçti. 27. dakikada Gustavo Hamer ve 64. dakikada Jack Robinson'ın golleri ile Sheffield United, Bournemouth karşısında 2-0 öne geçti. Ancak Bournemouth, maçı bırakmadı. 74. dakikada Dango Ouattara'nın golü ile farkı bire indiren ev sahibi ekip, 90+1. dakikada milli yıldızımız Enes Ünal'ın golüyle eşitliği sağladı ve maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Maçta dikkat çeken bir diğer an ise, Dominic Solanke'nin 14. dakikada kaçırdığı penaltı oldu. Bu atış, Bournemouth için maçın kaderini değiştirebilir bir fırsattı ancak Solanke, bu şansı değerlendiremedi.

İkinci Yarıda Girip Skoru Düzeltti

Devre arasında Getafe'den Bournemouth'a kiralanan ve maçın 62. dakikasında oyuna dahil olan Enes Ünal, takımına değerli bir puan kazandıran golü kaydederek ilk golünü attı. Bu gol, aynı zamanda Enes için Bournemouth forması altında attığı ilk gol olma özelliğini taşıyor.

Bu sonuçla birlikte Bournemouth, ligde 32 puana yükselerek 13. sıraya oturdu. Diğer yandan, Sheffield United 14 puanla düşme hattının hemen üzerinde yer almaya devam etti.

Ligde aynı saatte gerçekleşen diğer maçlarda ise Crystal Palace ile Luton Town 1-1 berabere kalırken, Wolverhampton, Fulham'ı 2-1 mağlup etti. Bu hafta yaşananlar, İngiltere Premier Lig'deki rekabetin ne denli çekişmeli ve tahmin edilemez olduğunun bir göstergesi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.