Şampiyonlar Ligi'nde Nefesler Tutuldu, Çeyrek Finale Hangi Takım Çıkacak?

Şampiyonlar Ligi'nde Nefesler Tutuldu, Çeyrek Finale Hangi Takım Çıkacak?
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turunun kalan rövanş maçları ile çeyrek finalistler 13 ve 14 Mart'ta belli olacak. Manchester City, Real Madrid, Bayern Münih ve PSG'nin ardından, Arsenal, Barcelona, Atletico Madrid ve Borussia Dortmund'un mücadeleleri TSİ 23.00'te başlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin heyecan dolu sezonu, son 16 turunun kalan maçlarıyla devam ediyor. Bu hafta, futbolseverlerin merakla beklediği çeyrek finalistler yarın ve çarşamba günü oynanacak maçlarla belli olacak. Avrupa futbolunun zirvesinde yer alan bu turnuvada, 4 maçın ardından kimlerin bir adım öne çıkacağı ve çeyrek finale yükseleceği merak konusu.

Şu ana kadar Manchester City, Real Madrid, Bayern Münih ve Paris Saint-Germain (PSG) gibi futbol devleri, çeyrek finale adlarını yazdırdı. Kalan dört çeyrek finalist ise, 13 ve 14 Mart tarihlerinde oynanacak rövanş maçları sonrası belli olacak. Bu maçlar, TSİ 23.00'te başlayacak ve futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Rövanş maçlarının programı şu şekilde:

Yarın:

Arsenal (İngiltere) vs. Porto (Portekiz) (İlk maç: 0-1)
Barcelona (İspanya) vs. Napoli (İtalya) (İlk maç: 1-1)
13 Mart Çarşamba:

Atletico Madrid (İspanya) vs. Inter (İtalya) (İlk maç: 0-1)
Borussia Dortmund (Almanya) vs. PSV (Hollanda) (İlk maç: 1-1)
İlk maçlar baz alındığında, Arsenal ve Atletico Madrid ev sahibi avantajına rağmen, rakipleri karşısında zorlu bir mücadele verecek. İlk maçları kaybeden bu takımlar, taraftarları önünde durumu lehlerine çevirmeye çalışacak.

Barcelona ve Napoli arasındaki eşitlik, İspanya'nın köklü stadı Camp Nou'da kırılmaya çalışılacak. Benzer şekilde, Borussia Dortmund ve PSV arasındaki ilk maç da beraberlikle sonuçlanmıştı. Bu eşleşmeler, futbolun beklenmedik sonuçlarına ve çekişmeli mücadelelerine güzel örnekler sunuyor.

Çeyrek ve yarı final eşleşmeleri ise, 15 Mart Cuma günü İsviçre'nin Nyon kentinde yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. Bu kura çekimi, takımların yolculuklarını şekillendirecek ve final yolundaki engelleri ortaya koyacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi, her yıl olduğu gibi bu yıl da futbolseverlere heyecan, tutku ve muhteşem futbol anları sunuyor. Son çeyrek finalistlerin belirleneceği bu hafta, Avrupa futbolunun zirvesinde kimlerin yer alacağını gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.