Şampiyonlar Ligi'nde Nefesler Tutuldu: PSG ve Bayern Münih Resmen Çeyrek Finalde!

Şampiyonlar Ligi'nde Nefesler Tutuldu: PSG ve Bayern Münih Resmen Çeyrek Finalde!
Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Lazio'yu 3-0 mağlup ederek çeyrek finale yükselirken, PSG ise Real Sociedad'ı deplasmanda 2-1 yenerek bir üst tura geçti. Bayern Münih'in Harry Kane'in golleriyle göz kamaştırdığı maçta ev sahibi avantajını kullandı.

Bayern Münih Kendi Evinde Galip Geldi

Şampiyonlar Ligi'nde Son 16 Turu, Bayern Münih'in Lazio'yu konuk ettiği maçla devam etti. İlk maçta deplasmanda 1-0 mağlup olan Bayern Münih, Allianz Arena'da Lazio'yu ağırlayarak üstün bir performans sergiledi. Alman ekibi, evinde 3-0'lık skorla galip gelerek çeyrek finale yükselmeyi başardı. İngiliz golcü Harry Kane, attığı 2 golle maça damga vururken, Bayern Münih'in bu sezonki Şampiyonlar Ligi performansına büyük katkı sağladı.

PSG, Real Sociedad Karşısında Güçlü Performans Gösterdi

Gecenin diğer mücadelesinde ise Real Sociedad, PSG'yi konuk etti. İlk maçı Paris'te 2-0 kaybeden Real Sociedad, sahasında da zorlu rakibine direnemedi. PSG, Fransız yıldızı Kylian Mbappe'nin attığı gollerle Real Sociedad'ı 2-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Bu sonuçla PSG, toplamda 4-1'lik skorla tur atlayarak Şampiyonlar Ligi'nde adını bir üst tura yazdırmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.