Sarı Lacivertliler 3-0'ın Rövanşını Verecek! Fenerbahçe Union Saint-Gilloise Maçının Kadrosu Belli Oldu!

Sarı Lacivertliler 3-0'ın Rövanşını Verecek! Fenerbahçe  Union Saint-Gilloise Maçının Kadrosu Belli Oldu!
Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta 3-0 yendiği Union Saint Gilloise ile bu akşam rövanş maçı yapacak. UEFA Konferans Ligi'nde kritik bir maç oynanacak.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin heyecan dolu safhasında, yarın Belçika'nın güçlü takımı Union Saint-Gilloise'i ağırlamaya hazırlanıyor. Bu önemli karşılaşma, Ülker Stadı'nın ev sahipliğinde, Türkiye saati ile 20.45'te başlayacak. Mücadelenin hakemliğini Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic yapacak. Dabanovic'e, yardımcı hakemler Vladan Todorovic ve Srdan Jovanovic destek olacak.

Dört Futbolcunun Yokluğunda Maça Çıkacak

Sarı-lacivertli ekip, grup aşamasında gösterdiği üstün performansla H Grubu'nda lider olarak son 16 turuna yükseldi. İlk maçta Belçika deplasmanında Batshuayi, Oosterwolde ve Tadic'in golleriyle elde ettiği 3-0'lık galibiyetle çeyrek finale yükselme yolunda büyük bir avantaj elde etti. Ancak Fenerbahçe, bu önemli maçta sakatlıkları sebebiyle Çağlar Söyüncü ve Joshua King ile cezalı duruma düşen Rade Krunic'ten yoksun sahaya çıkacak. Diğer yandan, sakatlığını atlatan Becao'nun kadroya dahil olması bekleniyor.

İsmail Kartal yönetimindeki ekip, bu sezon Avrupa'daki evinde oynadığı altı maçı da kazanarak kendi sahasında namağlup unvanını koruyor. Fenerbahçe, bu süreçte attığı 23 golle dikkat çekerken, kalesinde sadece 4 gol gördü. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ikinci eleme turundan itibaren mücadele eden Fenerbahçe, Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'yı mağlup ederek H Grubu'ndan lider olarak çıkmayı başardı.

Fenerbahçe Maç Kadrosunda Kimler Var?

Kadroda önemli isimler yer alıyor. Kalede Dominik Livakovic ve İrfan Can Eğribayat gibi isimler bulunurken, savunmada Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku ve Leonardo Bonucci gibi yıldızlar takımı güçlendiriyor. Orta saha ve forvette ise Mert Hakan Yandaş, Ryan Kent, İrfan Can Kahveci, Miha Zajc, Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Cengiz Ünder gibi yetenekli oyuncular yer alıyor.

Fenerbahçe'nin bu kritik maçta sahadan galibiyetle ayrılarak çeyrek final yolunda avantajını koruması bekleniyor. Takım, hem teknik kadrosu hem de oyuncu kadrosuyla bu önemli aşamada gücünü kanıtlama peşinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.