Ülke Puanı Fenerbahçe'ye Emanet! Union SG ile Bu Akşam Karşı Karşıya Gelecek: Saat Kaçta Başlayacak?

Ülke Puanı Fenerbahçe'ye Emanet! Union SG ile Bu Akşam Karşı Karşıya Gelecek: Saat Kaçta Başlayacak?
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşılaşıyor. Eksikliklerle boğuşan Fenerbahçe, rakibin yenilmezlik serisine karşın avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşılaşıyor. Sarı-lacivertliler, rakibin üstün performansına karşın avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor. Ancak, sakatlık ve eksikliklerle boğuşan Fenerbahçe, zorlu mücadelede çıkış arayacak.

Fenerbahçe'nin Eksikleri

Fenerbahçe'nin kadrosunda sakatlıklar ve eksiklikler bulunuyor. Ağrısı bulunan Becao'nun yanı sıra hazır durumda olmayan İrfan Can Kahveci ve sakat King ile listede yer almayan Serdar Dursun ve Mert Müldür, takımın kadrosunda yer almayacak. Rakip Union Saint-Gilloise ise stoper Fedde Leysen ve forvet Kevin Rodriguez'i sahaya sürmeyecek.

Yenilmezlik Serileri ve Ligin Durumu

Fenerbahçe, Süper Lig'de oynadığı son 17 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bu mücadeleci performansla H Grubu'nu 12 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe, şimdi Avrupa Konferans Ligi'nde iddialı bir çıkış arıyor. Öte yandan, Union Saint-Gilloise kendi liginde 22 maçlık yenilmezlik serisiyle lider durumda bulunuyor.

Müsabakanın Önemli Detayları ve Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe ile Union Saint-Gilloise arasındaki mücadele, 14 Mart'ta Kadıköy'de oynanacak rövanş maçına kadar büyük bir önem taşıyor. Mücadelenin başlama saati 23.00 olarak belirlenirken, Portekizli hakem Joao Pinheiro maçın yönetiminde olacak. Muhtemel 11'ler ise şu şekilde:

UNION SG: Moris, Machida, Burgess, Sykes, Terho, Rasmussen, Sadiki, Puertas, Montes, Nilsson, Amoura

FENERBAHÇE: Livakovic, Osayi, Çağlar, Djiku, Ferdi, İsmail, Mert Hakan, Cengiz, Szymanski, Tadic, Batshuayi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.