Sinan Akçıl Tarkan'ın Sessiz Kalmasına Dayanamadı! Sanatçıdan Disney Plus Tepkisi!

Sinan Akçıl Tarkan'ın Sessiz Kalmasına Dayanamadı! Sanatçıdan Disney Plus Tepkisi!
Sinan Akçıl, meslektaşı Tarkan'ın son yaşanan Disney Plus olayları ile ilgili sessiz kalmasına anlam veremedi. Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda tepkisini ortaya koydu.

Türk müziğinin megastarı Tarkan, "Öp" isimli şarkısını Filenin Sultanları için özel bir uyarlamayla yeniden seslendirdi. Bu özel versiyon, kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu ve pek çok kişi tarafından konuşulmaya başlandı.

Sinan Akçıl'dan Tarkan'a Tepki:

Bu olayın ardından başarılı müzisyen Sinan Akçıl, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Akçıl, Tarkan'ın Disney Plus ile olan sözleşmesi gereği Mustafa Kemal Atatürk dizisi hakkında yorum yapmamasının kendisini şaşırttığını ifade etti. Sinan Akçıl'ın paylaşımında şunları söyledi: "Sevgili Tarkan, Voleybol Milli Takımı için güzel bir iş yapmışsın. Ancak Disney ile olan anlaşman sebebiyle Atatürk dizisi ile ilgili konuşmuyor olman, beni hayrete düşürüyor. Voleybol takımına yaptığın şarkıdan daha çok takdir toplayacak bir milliyetçilik göstermeni beklerdim."

aciklamaaaa.jpg

Disney Plus, Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapmış, ancak geçtiğimiz ay tüm orijinal Türk yapımlarını yurtdışında kaldırma kararı almıştı. Bu, aralarında Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatının anlatıldığı bir dizinin de olduğu içeriklerin sadece Türkiye'de yayınlanmasına yol açtı. Bu durum, platformun birçok eleştiri almasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.