Ufuk Özkan Taburcu Olduktan Sonra Yeni Dizisini Duyurdu! TRT 1 Ekranlarında Oynayacak!

Ufuk Özkan Taburcu Olduktan Sonra Yeni Dizisini Duyurdu! TRT 1 Ekranlarında Oynayacak!
Ufuk Özkan'ın yeni TRT 1 dizisinde oynayacağı ortaya çıktı. Başarılı oyuncunun hastanedeki sağlık sorunları nedeniyle bir süredir gündemde olduğu biliniyor. Şimdi ise TRT 1'de yayınlanacak dizide boy gösterecek.

Türk televizyon dünyasının tanınmış yüzlerinden Ufuk Özkan, yakın zamanda siroz hastalığına yakalandı ve başlangıçta organ nakli için listede yer almıştı. Ancak, hastanede yapılan tedavi başarıyla sonuçlandı ve oyuncunun organ nakline ihtiyaç duymayacak olması büyük bir sevinç kaynağı oldu. Özkan'ın sağlık durumuna yönelik resmi açıklamada, "Organ nakli ihtiyacı ortadan kalktı, ilaç tedavisiyle yolumuza devam ediyoruz. Yakında sahnelere geri dönüp gülmeye ve güldürmeye devam edeceğim." ifadeleri kullanıldı.

ufukozkan.jpg

Benim Güzel Ailem Dizisinde Oynayacak

Sağlık sorunlarının ardından hayranlarına müjdeli haber geldi; Ufuk Özkan, ekranlara geri dönüyor! TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan "Benim Güzel Ailem" adlı dizide rol alacak olan Özkan, bu projede ailenin dayısı "Adnan Gözüaçık" karakterini canlandıracak. Dizi, Fabrika Yapım tarafından üretilecek ve başarılı oyuncu, dizinin 8. bölümünden itibaren kadroya katılacak. Yelda Gürkan'ın cast direktörlüğünü üstlendiği dizide Özkan, yeteneğiyle yine izleyenleri büyüleyecek gibi görünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.