Ünlü Oyuncudan Kanser Ameliyatı Sonrası Pozitif Mesaj! Aytiç Tuyun'un Ameliyatı Nasıl Geçti?

Ünlü Oyuncudan Kanser Ameliyatı Sonrası Pozitif Mesaj! Aytiç Tuyun'un Ameliyatı Nasıl Geçti?
Daha önce yer aldığı dizi ve filmlerle tanınan Aytiç Tuyun, meme kanserinden ötürü ameliyat oldu. Ameliyat sonrası ise sosyal medyadan pozitif açıklamalarda bulundu. Güzel isimle ilgili merak edilen sorular da yanıtlandı.

Tanınmış oyuncu Ayçin Tuyun, meme kanseri tedavisi için geçirdiği başarılı ameliyatın ardından hastane odasından bir video mesaj yayımladı. Kendi yaşadığı deneyimi ve duygularını paylaşırken, "Sağlık ve hastalık, hayatın iki yüzüdür. Bu değişken dünyada, kanser de bedenimde sadece bir ziyaretçiydi. Ona nezaketle ev sahipliği yaptım ve ardından tebessümle veda ettim," dedi.

Oyuncu Sosyal Medyadan Açıklama Yaptı

Tuyun, yaşam felsefesini de açıkça ortaya koydu: "Sert tepkiler genellikle daha fazla sertlik getirir, ama ben ne tür bir enerji yollarsam hayatın da bana aynısını göndereceğine inanıyorum. Özellikle olumsuz durumlar karşısında iyilik ve olumlu yaklaşımın sorunları çözebileceğini düşünüyorum." Oyuncu, kendisine dua eden ve destek olan herkese teşekkürlerini iletti. "Yakın zamanda sizlerle yeni ve heyecan verici projelerde buluşacağız, bundan emin olabilirsiniz. Herkese sevgiler," diyerek mesajını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.